Hvor kom ideen om å hamstre toalettpapir fra?

De aller fleste har sikkert nå fått med seg i nyhetene at veldig mange av en eller annen grunn har hamstret toalettpapir for å være forberedt på den kommende apokalypsen, men veldig få vet virkelig hvor denne ideen om å hamstre nettopp toalettpapir kommer fra.

I sin siste podkast forsøker Ekstremisten å forklare hvorfor nettopp toalettpapir ble den varen som mange anså som veldig viktig å hamstre, og du får høre hvordan uvitenheten i land som Japan og Sør-Korea var opphavet til toalettpapir hamstringen.

Lytt til podkasten under.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

1 thought on “Hvor kom ideen om å hamstre toalettpapir fra?

  1. Folk er mer opptatt av å tørke seg i ræva enn å få i seg mat? Jeg forstår ikke greia. En stor pakke dassrull kan vare i en måned eller mer. Om det så skulle gå tomt går det an å vaske seg.

    Noe av det siste jeg hadde prioritert å hamstre.

Comments are closed.