Dag 5 med misstänkt Corona – insjuknad i Corona berättar

Gästinlägg av Jonas Persson.

Jag varnade redan för tre veckor sedan om Corona och då vår så kallade «expert» Anders Tegnell sade allt var säkert i Sverige började jag ana ugglor i mossen.Vaknade på lördag morgon med värk i hela kroppen, sjukt ont i bröstet och hosta. Trodde det var en vanlig förkylning men, ack nej, det blev bara värre och värre. 40 grader feber och väldigt svårt att andas. Aldrig varit sjukare i hela mitt liv, har hostat sönder halsen nu så att jag inte kan tala. De som påstår att Corona är en vanlig influensa vet inte vad de pratar om. Jag har tidigare haft lungionflammation och det var en lek i jämförelse med detta.

Jag blev hämtad med ambulans för att jag fick så svårt med andningen. Ambulanspersonalen var fantastiskt duktiga. På sjukhuset fick jag andsas syrgas och luftrörsvidgande. Kändes konstigt att att hamna i ett inlåst rum med en läkare som hade plasttäcke på sig och en ansiktsmask som likande en svetshjälm. De tog blodprover på mig och när provsvaren kom tillbaka så visade sig mina värden vara så bra att jag kunde skrivas ut från det låsta rummet.

De tog inga Corona tester på mig trots att bad om det tre gånger. Tydligen så räcker det med ett blodprov för att bedöma det. I alla fall i Sverige.

Jag skulle ha varit med live i norska Alternativ Media igår men jag har tappat rösten och har så svårt att andas att det går inte. Men jag hoppas på att friskna till så att jag kan vara med i en kommande sändning.

Tack till alla mina nordiska vänner och kollegor som låter mig få vara med och berätta sanningen.

Jonas Persson-