Norska polisen går ut med namn och bild på den mördade 22-åringen från Evje

Fredag kväll blev den 22-åriga Cansel Godek dödad i sitt eget hem i Evje. Expojkvännen från Afghanistan har erkänt mordet. Enligt honom själv dräpte han Cansel på grund av att de var oense i en sak. Den 20-åriga mannen från Afghanistan kom till Norge 2015 och har tillfälligt uppehållstillstånd. Han och Cansel har haft en relation och har en dotter på 2 år tillsammans.

Foto: Facebook

Ännu en ung kvinna har fallit offer för den våldskultur som råder bland de ointegrerbara. Jag säger «ännu en till» därför att det har blivit vardagsmat att läsa om kvinnor som mördas av sin pojkvän eller man, för exempel Tishko Ahmed som mördade den 17-åriga Wilma Andersson i Sverige, eller Hasan Alqina som skar halsen av sin flickvän Sanni Ovaska i Finland.

Foto: Facebook

Många av dessa kvinnor hör till de politiskt korrekta som kämpar för massinvandring och som menar att det är rasistiskt att inte ta hit dem. En del menar till och med att dessa ointegrerbara är mer maskulina och macho än våra nordiska män som har blivit feminiserade av globalisternas propaganda och inleder därför relationer med dem. Men hur många kvinnor ska bli mördade innan man förstår att dessa ointegrerbara har en helt annan syn på kvinnor, människosyn och samhället?

Tyvärr saknar många av dessa kvinnor tillräckligt med livserfarenhet för att förstå detta. De tror att förståelsen för hur olika ideologier funkar är rasism. De tänker med känslorna och tror att genom att vara god mot alla så får man kärlek tillbaka. Globalisterna med sina lögner om att «mångfald berikar» bär också ett stort ansvar i detta.