Kunne pandemien vært stoppet for lenge siden? Hva visste FHI?

Bilde av RODNAE Productions fra Pexels

I desember 2019 begynte det å gå rykter om et virus-utbrudd i Wuhan, Kina. Utbruddet ble
bagatellisert, men 23 januar 2020 loggførte Kina sine første smittede og dagen etter det første
dødsfallet 27. januar viste loggen 2.835 smittede og 81 døde, og med det var samtlige ansvarlige
helseøyne verden rundt festet på Wuhan og Kina i jakten på informasjon.

Kina snudde seg lynraskt rundt, og tidlig kunne forskere fra Wuhan Institute of Virology (WIV)  fortelle at både Hydroxychloroquine og Remdesivir viste lovende resultater i kampen mot det vi i  dag kjenner som SARS Covid 2. Magasinet «Nature» mottok deres rapport allerede 25 januar, og  publiserte den 4 februar.

19 februar fulgte forskere ved anerkjente Qingdao University opp med resultater fra sin første kliniske studie av mer enn 100 smittede, som viste at Hydroxychloroquine var «superior».

Innen utgangen av februar hadde Kina full kontroll på pandemien og det siste dødsfallet ble loggført 16 Mars. 1,290 nye dødsfall ble riktignok registrert 17 april, men de var et etterslep fra perioden før 16 mars. 1,290 nye dødsfall ble riktignok registrert 17 april, men de var et etterslep fra perioden før 16 mars. Etter denne datoen har Kina, med 1,42 milliarder mennesker, hatt 100% kontroll på det som aldri har vært en pandemi i landet, kun et uskyldig smitteutbrudd som lett kunne kontrolleres og syke behandles med en medisin som har vært i daglig bruk over store deler av verden i mer enn 60 år.

Senere har Ivermectin vist seg å ha samme egenskaper, om ikke enda bedre, noe over 60 uavhengige forskningsprosjekter så langt har vist.

De første seks C19-tilfellene ble oppdaget i Norge 29 februar 2020, altså henholdsvis 25 og 10 dager ETTER rapportene fra WIV og Qingdao, og omtrent samtidig med at hele verden kunne se at Kina hadde full kontroll på utbruddet og viste vei til hva alle andre land kunne gjøre. 

Hva dette avslører er at FHI utmerket godt visste hvordan de kunne stoppe pandemien i Norge, men valgte å ikke gjøre dette.

Resultatet av den beslutningen er at Norge så langt har hatt 555 ganger flere C19-smittede og 55  ganger flere C19-døde per en million innbyggere, enn Kina. I stedet valgte FHI og resten av ekspert-Norge å vente til de kunne servere befolkningen på et sølvfat til det største medisinske eksperimentet i menneskehetens historie, uten at en eneste en av dem kan si et eneste ord om langtidseffektene, og uten å fortelle noe til forsøkskaninene; det norske folk. 

Fakta viser nemlig at ingen mRNA-vaksine er endelig godkjent i noe land. Samtlige vaksiner som brukes i Norge befinner seg i tredje testfase som for Pfizer vil avsluttes i mai 2023, for Moderna i  oktober 2022, for Janssen i slutten av mai 2023.

La meg gjenta, for dette er viktig: 

Hva jeg nettopp har ført beviser for, er at norske politikere og helsebyråkrater visste hvordan Covid-19 effektivt kunne stoppes FØR viruset nådde Norge, men valgte å ikke  foreta seg annet enn å holde smitten under kontroll, inntil de kunne tilby Big Pharma det norske folk som forsøkskaniner i historiens største medisinske eksperiment, et eksperiment som fremdeles pågår og vil gjøre det i lang tid fremover.  

Som takk er dette helt gratis og helt uten risiko for Big Pharma. Norske myndigheter vil stå for markedsføring og implementering og forsøkskaninene, som ikke vet hva de er med på, må selv ta all risiko og selv betale hele regningen, inkludert eventyrlig profitt til Big Pharma, gjennom sine skatter og avgifter.

Jeg er åpen for å vise litt forståelse for manglende handling da C19 kom til Norge, men å tilby Big  Pharma en intetanende befolkning som forsøksobjekter i historiens største medisinske  eksperiment, er for meg like ufattelig som det er utilgivelig.

Skjermbilde Youtube.

WEF-Eliten kaller dette «Global Public Private Partnership» (GPPP), som er ranet menneskeheten nå utsettes for og som innen 2030 vil ende med at «You Will Own Nothing And You Will Be Happy». Med «nothing» menes her «absolutt ingenting»; eiendommer, eiendeler, frihet, din egen kropp, følelser, tanker, meninger, valg, rettssikkerhet, kunnskaper, ressurser, ALT. Jeg vil skrive mer om GPPP i senere utgaver, men siden vi
allerede er frastjålet retten til vårt eget immunforsvar, så vil jeg i denne utgaven kun vise dette som et eksempel:

Inntil nylig har WHO’s definisjon av gruppeimmunitet (herd immunity) vært følgende:

Under en pressekonferanse 13 oktober 2020 kunne WHO-president Tedros Ghebreyesus opplyse verden at denne definisjonen er endret til følgende:

  

Som dere ser, så finnes det ikke lenger naturlig immunitet, kun vaksiner. Og den beslutningen fattet WHO uten diskusjon, og overførte med det skaperverket til Big Pharma i alt som angår vår helse. Våre immunforsvar, som har sikret oss overlevelse og utvikling gjennom alle tider, er historie. Fra nå av ligger menneskehetens fremtid i hendene på Big Pharma, nøyaktig som fire generasjoner Rockefeller har jobbet for i over hundre år.

De roper med all sin kraft.


Erkebiskop Carlo Maria Viganò. Skjermbilde Youtube.

Erkebiskop Carlo Maria Viganò og utallige andre har noe felles. De roper sine advarsler så høyt de kan fra de høyeste bygninger de kan finne. Verdens folk MÅ våkne opp; våkne opp fra massehypnosen mange befinner seg i, og våkne opp fra den blinde og livsfarlige tillit mange flere blant oss har til sine ledere. Ta dere derfor tid. Gå gjennom alle lenkene jeg deler med dere. Studèr bevisene jeg presenterer med egne kritiske øyne. Se også denne dokumentaren og les for all del det mesterverket av en bok som dere finner vedlagt. Jeg anbefaler også et fem minutters lynkurs i Bonhoeffer’s teori om stupiditet.

Men bruk ikke for lang tid.

GPPP-maskineriet jobber nemlig så raskt at de allerede har påført menneskeheten uopprettelig skade, og de har ingen planer om å stoppe om ikke nok mennesker snart sier at nok er nok. Jeg håper det skjer før parasittene går løs på våre aller minste.