7-åring mishandlet under kebab-norsk fornedringsran | Alternativ Media®

Fornedringsranet som ble begått mot en 7-åring og angivelig fant sted i Jessheim føyer seg inn i den lange rekken av skrytevideoer hvor ungdommer med en tydelig kebab-norsk aksent nyter av å utøve dominansvold mot norske barn og unge.

Kebab-norsk.

Kjennetegnene for disse feige, brutale og traumatiserende overfallene av norske barn og unge er at de begås av noen i klar fysisk overlegenhet, i form av alder, antall eller fysisk styrke, at overgriperne raner til seg dyre gjenstander, i dette tilfellet en sparkesykkel, og de alle snakker med en aksent som mange omtaler som «kebab-norsk».

I noen tilfeller av denne type avskyelige mishandlinger er det også etnisk norske som er forbryterne, men som snakker kebab-norsk for å gli inn i gjengen sin, som ofte domineres av muslimer og/eller arabere. Det burde være unødvendig å understreke at dette gjelder selvfølglig ikke absolutt alle muslimer eller arabere.

I dette tilfellet verserer det rykter om at overgriperen er en 15-årig etnisk norsk gutt influert av unorsk oppførsel.

Redaksjonelt vanskelig å avdekke.

Det globalistiske regimet har på flere måter gjort sitt beste for å gjøre det så vanskelig som mulig å rapportere om slike hendelser. Det ene er at det påstås å være straffbart å dele slike videoer, med beskyttelse av offeret som argument. Vi ønsker selvfølglig ikke å påføre offeret og deres pårørende ytterligere påkjenninger, og har derfor pixlet guttens ansikt. Det er flere som mener at regimets intensjon er heller å beskytte den kebab-norsk-talende befolkningsgruppen mot stigmatisering.

Det andre er at det gjennom propaganda er bygget opp en hat-refleks mot Alternativ Media® og andre som rapporterer om slike tilfeller, som genererer et hat som flere opplever som sterkere mot de som rapporterer dominans-volden, enn de som faktisk utfører den.

Vårt motiv er å hindre mer kebab-vold.

Denne type dominansvold er av en helt annen dimensjon og omfang enn hva vi har sett tidligere i det pre-multikulturelle Norge. Derfor må det gjøres radikale tiltak for å få stoppet dette. Og for å stoppe dette, må det skapes en debatt. Og for å å skape en debatt, må dette eksponeres.

Derfor velger vi å publisere denne sladdede videoen.

Husk å abonnere gratis på våre artikler helt nederst i denne artikkelen.

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under: