Alternativ Media® donerer 1000 kroner til Marius Rasmussen | Er du med på dugnaden?

Mange har donert penger til Norges Tommy Robinson, Marius Rasmussen, etter at han startet soningen i Eidsberg fengsel under soningsforhold mange beskriver som uakseptabel og lovstridig tortur. Det ropes også om justismord på grunn av dommen og handligen han sitter inne for.

Ikke nok med det, men Marius kommer i utgangspunktet til å slite med å betale saksomkostninger for sitt eget, etter manges mening, justismord, pluss at han er dømt til å betale en gjerningsperson 30.000.- for å ha delt hans skryte-video av grov vold og fornedring av en liten gutt.

Les også: Hør Marius Rasmussen desperate rop om hjelp fra Eidsberg Fengsel. – De prøver å drepe meg

Tilsammen vil dette koste han godt over 40.000,-. Alle som kjenner Marius vet at dette kommer til å bli svært vanskelig for han å betale. Det siste han behøver nå er å sone subsidært straff for unnlatelse av betaling av bot.

Les også: Anneli stengte ned et høyrisikofengsel med megafonen sin | Alternativ Media®

Om du ønsker å bidra på dugnaden med å hjelpe Marius til et akseptabelt liv etter løslatelse, doner til kontonummer 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987. Det siste er viktig da det er fengselets kontonummer, og de må vite hvem som mottar pengene. Teksten skrives i rubrikken «melding til mottaker».

Legg gjerne ved en oppmuntrende melding.

Alternativ Media® donerer 1000.- kroner og oppfordrer alle til å gi det de føler er riktig. Om du så gir 10.- kroner vil det føles som en god oppmuntring for Marius. Jo flere jo bedre.

Bli med på dugnaden!

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler