Pfizer: – Vaksinen var ikke testet for hindring av smitte | Alternativ Media®

Innrømmelsen som endrer alt! De korrupte redaktørstyrte regimevennlige mediene kjørte en massiv pr-kampanje for Pfizers mRNA-injeksjon, med slogons som «Du gjør dette for andre», «Ta vaksinen for å hindre at du smitter andre» og andre absurde løgner som det ikke fantes noen vitenskapelig bevis for. På tirsdag raste deres korthus av løgner og produktfremming sammen.

Katta ut av sekken.

Sist tirsdag under høringen i EU-parlamentets spesialkomité om covid-19-pandemien, ble toppleder for Pfizers internajonale utviklede markeder, Janine Small, spurt ut om den kontroversielle injeksjonen. En meget bestemt og krystallklar Robert Roos, en nederlandsk EU-parlamentariker, spurte om deres mRNA-vaksine var testet for å hindre smitte før den kom ut på markedet.

Svaret var – etter litt mumling om og ha-ha – NEI!

Det skal sies at hun i mumlingen gjentok spørsmålet hans på en litt uryddig måte, men spørsmålet var så klart og tydelig at en må være ansatt i det venstreorienterte mediet Faktisk.no for å tolke det på noen annen måte enn at injeksonen ikke er testet for å hindre smitte før den kom ut på markedet. (Se video nederst i artikkelen). Så hvorfor har mediene og myndigheter vært så fordømt sikre på at den gjør det?

En øredøvende taushet bryter ut i de redaktørstyrte regimevennlige mediene.

Dette burde skapt et rabalder og intense debatter i alle landets medier – om de var frie uavhengide medier med integritet. Men neida, mediene som har fungert som rene reklamebyråer for Pfizers produkter, og som heller går på fylla i de verste rus- og sex-orgiene, gjemmer denne nyheten under et behagelig teppe av sport, kjendissladder og influensere med komiske Donald Duck lepper.

Dette forandrer ALT!

Jeg kunne skrevet spaltemetre om all slags negative effekter dette har hatt på et rundlurt folk. Alt fra sosial utestengelse, splittelse, krangling, utestengelse fra juleselskaper til hat, trussler, oppsigelse. Jeg har ikke tid til å ramse opp alt, og du har ikke tid til å lese alle eksemplene.

Hvordan både medier, politiske beslutningstagere og vanlige kranglefanter har med full styrke og selvtillit påstått at du må ta denne vaksinen for å beskytte andre, er et skrekkeksempel for historien å dømme. Hvor fikk de denne ideen fra, og med så stor overbevisning?

Hva med alle de, inkludert oss i Alternativ Media®, som har fått innlegg, videoer og kontoer slettet fra sosiale medier på grunn av «misinformasjon» da vi sa at vaksinen ikke hindrer smitte?

Blir innleggene, videoene og kontoene gjenopprettet?

Og hva med de som tidligere har, og fremdeles ytrer det som nå er feilinformasjon – at vaksinen hindrer smitte. Får de sine innlegg, videoer og kontoer slettet på grunn av misinformasjon?

Vi som hadde rett har gjennomgått uopprettelige konsekvenser, mens de som har tatt feil får fremdeles pøse ut sin misinformasjon.

Sånn typisk Faktisk.no-argumentasjon som «det er ikke dokumentert at vaksinen IKKE hindrer smitte» holder ikke. Om det skulle være legitimt med de tiltakene med deres konsekvenser skulle noen gang sett dagens lys, måtte det være klart og tydelig at det er dokumentert at vaksinen HINDRER smitte.

De som eier verden.

For våre lesere og seere som har sett vår film Hvem eier verden?, henger det hele sammen i en komplisert logikk. Hvordan eierne av Big Pharma har grepet på både media og vestlige politikere, er forklaringen på det som for mange virker totalt uforklarlig.

Det er derfor vi opplever en øredøvende stillhet etter en så vital nyhet. Det er derfor vi som hadde rett hele tiden stemples fremdeles som misinformanter. Det er derfor den misinformasjon som de redaktørstyrte regimevennlige medier og de politikerne de beskytter fremdeles kan holde fram, samtidig som de diskuterer hvordan de skal få bukt med disinformasjon.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler