Hva er egentlig forskjellen på white supremacy og jewish supremacy?

Mens rasistisk generalisering og stigmatisering av hvite mennesker pågår for fullt — ikke bare uimotsagt i de redaktørdtyrte regimevennlige mediene — men med velsignelse og oppbacking, raser de samme kreftene i harnisk når det samme rettes mot jøder.

Dette er nylig eksemplifisert av den svarte rapperen Ye, tidligere kjent som Kanye West, etter at han påpekte at musikkindustrien og Hollywood er i hovedsak eid og kontrollert av jøder. Han påstår at de har lurt han og flere andre kolleger til stadighet. Og når han i tillegg har nylig vist seg fram med en genser med teksten «White Lives Matter», blir panikken i globalistene leir total.

Dette har fått omtrent samtlige medier, også mange alternative, til å rase.

Det sies da at det ikke er jøder som gruppe som har utnyttet og lurt han, men enkeltpersoner.

Det samme argumentet brukes når noen påpeker at jøder er overrepresentert i finanseliten, «anti-rasistiske» organisasjoner med tilsynelatende eneste mål å sensurere alt som taler globalisme og multikultur imot, og for å ikke snakke om den menneskeforaktelige kulten World Economic Forum som myldrer av jøder.

Men når hvite mennesker som gruppe hetses, opptrer de samme medier på stikk motsatt måte.

Da godtas og oppmuntres Goebbels-verdige påstander som at alle hvite babyer er født rasister, at hvite verden over konspirerer om å sette hverandre i maktposisjoner og at hvite har det bare enkelt for å lykkes — ene og alene fordi de er hvite og priviligerte.

Da er det ikke lenger enkeltpersoner som hetses, men hele gruppen skal og må stigmatiseres.

Det advares hele tiden mot at å stigmatisere en befolkningsgruppe vil føre til forfølgelse og et nytt holocaust. Så, er det de de ønsker verdens hvite minoritet?

Hvordan definere hvem som er minoritet?

Fanatiske jødiske aktivister i ymse organisasjoner som har som levebrød å påpeke hvite privilegier, mens de blånekter noe som helst av jødiske privilegier, lever og ånder for den vrangforestillingen som sier at nordmenn og andre hvite umulig kan utsettes for rasisme. De sier at et kriterie for å bli utsatt for rasisme er at man må tilhøre en minoritet.

Så, tilhører hvite mennesker aldri en minoritet? Verdens hvite befolkning er synkende og noen mener den er nede på 8%.

I Norge er vi fremdeles en klar majoritet.

I enkelte bydeler i Oslo og andre store europeiske byer hvor hvite lever som minoritet opplever mange, spesielt unge hvite mennesker, voldelig rasisme på grunn av sin etnisitet.

Er da da kun på nasjonalt plan, og ikke globalt eller lokalt plan at minoriteter skal defineres? Det virker sånn om vi skal høre på Ervin Kohn og andre jødiske aktivister som i det ene sekundet advarer mot antisemittisme, og i det neste jubler frem generalisering og stigmatisering mot hvite.

Og hva med de som på nasjonalt plan er en hvit minoritet i Sør-Afrika, kan de utsettes for rasisme? Skal ikke forundre meg om det vanker en bortforklaring der også.

Kun hvite er rasister, og ingen hvite har noensinne blitt utsatt for rasisme. Slik lyder i hvert fall narrativet.

«Ja, men jøder er også hvite…»

Jøder er også hvite, er den innøvde frasen når noen påpeker jødisk overrepresentasjon i maktposisjoner.

Dette er ren taktisk kverulering for å belaste hvite mennesker for alt som går galt, som eiere av all verdens privilegier, samt å frita jøder all belastning av samme karakter.

Det at jøder er hvite i huden, fjerner ikke det faktum at deres etnisitet kan påvises med DNA-tester. Flere jøder har priset seg lykkelig over at det finnes DNA-tester som kan bevise hvem som er ekte jøder. Kanskje er du en av dem som har tatt en av disse populære testene for å finne ut hvor mange prosent av den og den etnisiteten du består av?

Om jøder eller hvite er de som er mest overrepresentert i globalistiske maktstrukturer kan alltids diskuteres.

Men å belaste en hel gruppe, og absolutt alle som tilhører den er like feil som det er forkastelig.

Dette gjelder også hvite som i dag blir belastet for et slaveri av svarte som de aldri har vært noen del av. Og dette gjelder selvfølgelig også de jøder som ikke kan fordra eller har null med skapninger som Klaus Schwab eller Ervin Kohn å gjøre.

Å beskylde en hel gruppe for privilegier og belaste dem for alt som går galt hører forhistorien til.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler