De massive demonstrasjonene i Brasil fortsetter med full styrke – Medietaushet i vesten.

Et av mange bilder av de gigantiske folkehavene som har samlet seg og demonstrert mot det de mener er valgfusk i Brasil. Uvisst hvilken dag dette bildet er fra. Skjermbilde YouTube.

Ifølge The Rio Times har millioner av brasilianere i over 300 byer demondtrert i helgen i protest mot det de mener er valgfusk. Når vi ser folkehavet over hele Brasil med den entusiasmen og mangfoldet blant demonstrantene, er det vanskelig for vestens redaktørstyrte globalist-vennlige mediene å bortforklare dette som en begrenset høyreekstrem forsamling. Da har de tydelig valgt fortielse i stedet. Den krimminelle og dømte globalisten Lola er selvfølgelig globalistmedias favoritt, mens den nasjonalkonservative Bolsonaro er ønsket av folket. Med den styrken og størrelse demonstrasjonene pågår, er det lite sannsynelig at Lola har vunnet valget på ærlig vis.

«Man kan i det minste ikke stille spørsmål ved resultatet av valget. Den som stiller spørsmål ved det kan bli arrestert; dette er ikke demokratisk; det er et diktatur. Såkalte demokratiske institusjoner forfølger folket», sa en demonstrant spurt av The Rio Times.

Økonom Marcos Cintra (União Brasil), tidligere sekretær for Federal Revenue og visepresident for Senator Soraya Thronicke (União Brasil) for republikkens presidentskap, fikk sin Twitter-profil sensurert denne søndagen (6. november).

Kontoen ble suspendert én dag etter at Cintra stilte spørsmål ved TSE (Superior Electoral Court) om å telle valget i 2022. Det er verdt å nevne at Cintra er pro Lola, men stilte bare spørsmål om resultetet burde sjekkes.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler