Maria Zählers transeksualisme er en sinnslidelse – Det er ingen tvil om det | Alternativ Media®

Transeksualisme eller kjønnsdysfori er en sinnslidelse. Det er ingen tvil om det. Zähler har en sinnslidelse. Hvorfor er det er problem at jeg sier det? Fordi jeg er en hvit heteroseksuell mann som pr. default ikke har rett til å kritisere noen andre grupper enn heterofile menn, uansett hvor perverse de måtte være.

Tidligere i dag satt jeg og tenkte på hvor mottagelige er egentlig folket ovenfor transing, og da spesielt menn som kler seg ut som damer, da dette er ekstra både komisk og perverst.

Det var komisk i 1982 da jeg og mine fjortiskamerater dro på kino for å se komedien «Tootsie» med Dustin Hofman. Det var komisk – og det var meningen den gang – fordi det var så unaturlig å se en voksen mann gå rundt i kvinneklær og forsøke å oppføre seg som en. Vi lo godt den gang. Det var lov å le av transer da. Det var morsomt på samme måte som mange, av en eller annen grunn jeg ikke forstår, synes det er hysterisk morsomt når hunder eller andre dyr har på seg menneskeklær.

Hovedrollefiguren hadde overhodet ikke lyst til å kle seg ut som kvinne, men måtte i en periode for å få tildelt en skuespillerrolle, om jeg husker riktig. Derfor var det morsomt. Hadde karikaturen ønsket å kle seg som en kvinne, ville det ikke vært gøy i det hele tatt. Da ville det vært perverst. Sånn var det i hvert fall i 1982.

Mange har den misoppfatningen av at jo senere dato, jo bedre er alt. Jeg synes jeg, allerede før artikkelen er skrevet, ser det i kommentarfeltet; «Herregud, vi lever tross alt i 2022 nå», og «det er ikke 1982 lenger».

Joda, verden går fremover den, men bare i form av dato. Perversitet var ikke like godtatt og dyrket i 1982. Og det er så absolutt ikke noe fremskritt at pervoer som kler seg ut som kvinner, ikke bare blir godtatt, men også fremdyrket – og det blant småtasser helt ned i barnehagealder. Perversitetene promoteres på barn og statistikken om kjønnsdysfori blant unge skyter i været uten at noen bryr seg. Og er det noen som bryr seg så er det i form av applaudering. Så nei, vi lever ikke i 1982 lenger.

Dette har jeg ikke lov til å mene. Jeg skal ha flaks om jeg slipper straffeforfølgelse etter denne artikkelen. Vi husker feministen som ble anmeldt og slapp så vidt i fengsel etter å ha uttalt at menn ikke kan føde barn. Om Zähler hadde sagt det samme som meg, ville hen ikke bare sluppet unna med det, men ville blitt applaudert.

Hvorfor Zähler? Hvorfor plukker jeg akkurat på hen? Jeg kunne brukt et annet eksempel. Zähler meldte seg på denne artikkelen selv når hen kommenterte bildet jeg la ut tidligere i dag for å, som sagt, lodde stemningen. Bildet har fått stor respons, og folket – i alle fall ikke Alternativ Media®s lesere – virker ikke særlig giret på transing.

Hyggeli at hen kommenterte på vårt bilde, men ut ifra min respekt for hens kvaliteter som journalist og skribent ble jeg veldig skuffet.

Det er mulig at hen mente at vi er for små å ubetydelige for å være verdt hens tid og vanligvis gode formuleringer, men hen må jo tenke på at det også er mange Resett-lesere som leser og ser på Alternativ Media®. Jada Maria, vi er et registrert varemerke, så ikke noen grunn til å sløse bort apostrofer for vår del.

Så når midlertidig redaktør for den synkende mediegiganten Resett bruker en sånn «dere er bare bittesmå og Resett er gigantisk»-teknikk, så måtte jeg rive meg løs fra sofaen og en koselig TV-stund med Anneli. Jeg hadde i praksis ikke noe valg. Og når hen stikker kuken i maurtua, så må hen regne med å få pisk på pung.

Anneli er forresten kvinne – 100% hunnkjønn, noe Maria Zähler aldri vil bli. Og det vet hen. Hen vet også hvilke kromosomer hen har.

Det verste med 2022s transretorikk er at legitimitet fordeles usynkront. Jeg kan ikke si det samme som transer, uten å oppnå helt andre reaksjoner, enn f.eks hvilke Zähler oppnår. Der hvor jeg blir kalt høyreekstrem eller noe annet jeg absolutt ikke bryr meg om, blir Maria jublet fram for å si nøyaktig det samme. Dette er helt bevisst ytringsapartheid.

Transer kan i bunn og grunn si akkurat hva de vil, ene og alene fordi de er transer. Hvor logikken bak det ble klekket ut, aner jeg ikke.

Om du mener at det er bare tull fra min side å påstå at det er grunnleggende ulikheter på hvordan våre ytringer blir oppfattet, kan du bare lese Maries Artikkel fra Resett fra en novemberdag i 2018 da hen valgte å slippe katta ut av sekken. Kanskje gjenkjenner du noen setninger?

En ting er sikkert, kjønnskifteoperasjoner skal ikke normaliseres. Personer som har gjort slike operasjoner er ikke normale. Å være en slik person er abnormt.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler