Viktig livesending søndag kl. 20. Vi har trengt gjennom sensuren rundt Brasil.

Vi har letet og gravd alle plasser på nettet for å se live hva som foregår i Brasil. Det virker som om globalistene har greid å sensurere folkeopprøret mot valgkuppet fullstending. Enten det eller så har ikke en eneste av de millioner av brasilianere som protesterer i gatene tenkt tanken på å sende live med sine mobiler på noen av de sosiale plattformene eller andre steder.

Vi vil koble oss sammen med den konservative politiske bevegelsen Endireitando for å se hva som skjer på gatene i Florianópolis, hovedstaden i staten Santa Catarina – ifølge Endireitando, den mest konservative og anti-globalistiske staten i Brasil.

Endireitando behøver midler i deres kamp mot globalisme og kommunisme, og takker for all støtte på deres Paypal-konto: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=AMJSWCV2SHUCG&fbclid=IwAR2bd4XFVfJElNzd-AJqgHdViE-vIE6_nJF6xWfYYt7ZrlFVfzqNbbwRhfQ

Vi sees søndag klokken 20.00 – Dette er viktig!

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler