Usunn og overvektig mann vant missekonkurranse | Alternativ Media®

Skjermbilde fra Brians Instagram.

Dette er større enn at Norge slår Brasil i fotball. Foran missekonkurransen «The Greater Derry» i New Hampshire, USA, stilte Brían Nguyen med ekstremt dårlige odds. I konkurranse med flotte, hvite slanke kvinner, greide Brian Nguyen det utrolige. I tillegg til å være åpenbart overvektig – noe som ofte er et tegn på usunn livstil og som ikke akkurat er noe pluss i en skjønnhetskonkurranse – måtte han i tillegg stille med et tungt handycap – han er en mann.

Men tror du saft suse meg ikke at godgutten stakk av med seieren. Dette er like stort og utrolig som om Fredrik Græsvik skulle stikke av med Pulitzer Prize, eller Sofia Rana skulle overleve en hel dag uten å uttrykke sitt hat ovenfor hvite menn. Kort sagt, dette er en ubegripelig stor prestasjon.

Sjalusi og smålighet.

Men ikke uventet begynte murringen umiddelbart å åpenbare seg på sosiale medier. Den mest hårreisende konspirasjonsteorien bygger på at han skulle dra en slags woke-fordel av at han blant bare hvite kvinner er asiat, overvektig, har et ikke klassisk pent utseende, og et utradisjonelt kjønn til konkurransen å være.

Eksperter sier at slike påstander bunner i ren og skjær sjalusi. For hvilken mann er det som ikke drømmer om å vinne en missekonkurranse?

Vi sender våre varmeste gratulasjoner til Brian.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler