Atle Antonsen anmeldt av Sumaya Jirde Ali for rasisme | Alternativ Media®

Dette bildet gjenspeiler ikke hendelsen, men er en fotomontasje fra Canva med skjermbilder fra internett.

Det er alltid morsomt når politisk korrekte woke-entusiaster kannibaliserer seg selv og hverandre. Ekstra morsomt er det når en fra humor-Norges mest dresserte miljø beviser at alt det han har fremmet av hets og fordommer mot anti-globalister, nasjonalister og vi som på andre måter ikke automatisk føyer oss under regimets narrativ, har vært ren og skjær projisering.

Når jeg rangerer komikere i Norge gjennom tidene, setter jeg Rolv Wesenlund som klar ener og allerede på andreplass har jeg Atle Antonsen. Det er sikkert mange med langt større skuespillerfaglig komtetanse enn meg som kan korrigere den listen. Men poenget er at dette er en skuespiller av ypperste klasse som har en personlig karakter som hverken Sumaya Jirde Ali eller jeg har noen sans for, dog på hver vår måte.

Mange vil kalle Sumaya for et yrkesoffer, som har gjennom offentlig oppmerksomhet fått løftet seg fram som forfatter og samfunnsdebatant. Om hun er en brilliant forfatter som uansett har villet fått like mye oppmerksomhet uten rampelyset hun har fått som det perfekte og evige offeret, skal ikke jeg spekulere i.

Etter hendelsen som fant sted på Bar Boca i Oslo 23.10.22, er det nok Sumaya som vil tjene både karrieremessig og økonomisk. Vi har tidligere sett hvordan kjendiser som har stukket nesen utenfor det politisk korrekte akseptable har blitt erklært komersielt døde av vonbråtne (tidligere) kjendisvenner.

Det første som dukker opp i mine tanker da er Svein Østviks utkastelse fra det gode selskap etter at han brant sitt munnbind under en demo utenfor Stortinget under den såkalte pandemien.

Les også: Svein Østvik avslører: NRK-ansatte oppførte seg som psykopater | 7 min. video

Atle er nok i en langt verre situasjon. Han har brutt de strammeste og kraftigste lenkene, da han som hvit middelaldrende mann sjikanerte en svart ung kvinne. Dette er selveste spar-esset i krenkeverdenen. Og stengt tatt, er hans angivelige oppførsel meget klandreverdig.

Først gikk han, ifølge Sumayas påstander på Facebook, bort til hennes bord og spurte «What are you … how are you?». Ganske idiotisk start, siden han som Facebook-venn med henne siden 2018 vet at hun snakker norsk.

Da Symaya svarte at hun kan norsk, mener hun at Antonsens ansikt brått skiftet karakter. Han skrek da høyt: «SHUT THE FUCK UP!». Han har ifølge henne også sagt at han vet hva hun driver med, og hva hun prøver på.

Jeg understreker at det til nå kun Sumayas versjon som ligger til grunn, da Atle Antonsen har ifølge NRK sagt at han ikke ønsker å kommentere hendelsen, da den er politianmeldt.

Men om hennes versjon holder vann, har Antonsen muligens begått helt eller delvis karriere-selvmord da han sa «Du er for mørkhudet til å være her». Uvisst om han mente Bar Boca eller i Norge.

Mitt og antagelig Sumayas syn på Antonsens personelighet skilles antagelig på følgende plan; Jeg liker ikke at folk som er tilsynelatende så oppegående og brilliante, stiller seg i både hyle- og mobbekor i humorprogram, fordi de vet at det fremmer deres karriere. Om det ikke er motivet, er det for meg merkelig hvor deres personelige meninger alltid inntreffer perfekt med den globalistiske agendaen. Hvem du skal le av, og hvordan.

Jeg gjetter at Sumaya alltid har likt Antonsen, av samme grunn som at jeg ikke liker han, nå har fått et sjokk. Og hennes eventuelle mislikelse av han skyldes ene og alene denne episoden.

Hvis Sumayas forklaring er 100% korrekt, ligger all bebreidelse på Atle. Han oppsøkte henne, ikke omvendt. Han brølte ord han vet hun ikke ville like. Sumayas synd var kun at hun tilfelsigvis var på samme utested. Og min klare mening er at alle, absolutt alle kvinner skal være trygge fra sjikanering fra fysisk overlegne menn. Dette var ikke mandig, Atle.

Men jeg er sterkt uenig at dette er en sak for politiet og en straffesak. Dette var en mann som oppførte seg som en full idiot mot en uskyldig kvinne. Hverken mer eller mindre. Det skjer hele tiden og må ryddes opp av dørvakter og hjelpsomme venner av begge parter.

Når man er full og utilrettet sint, sier man det første man antar sårer en person. Og i dette tilfelle gjettet han riktig når han siktet mot hennes hudfarge. Det funket.

Veldig umandig, og enda mer umandig å skyve sin venn, Johan Golden, foran seg, i et forsøk på å liste under Sumayas underbevissthet at han kan umulig være rasist, han som har en mørkhudet venn.

Han skrev til Sumaya på Facebook: – Jeg har antagelig blitt helt blind etter for mange år med fjasing rundt dette med Golden. Jeg unnskylder i hvert fall dypt hvis det endte med at jeg har såret deg.

Om det er noen som tjener på denne hendelsen? Ja, så absolutt. Dette er komersielt gull for Sumaya Jirde Ali.

For Atle Antonsens del er det komersielt selvmord, om han da ikke har så mange gode venner i NRK og TV2 at han får servert et følelseladdet sympati-intervju, gjerne med Sumaya til stede. Da kan dette bli et komersielt vinn-vinn.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler