FHI fjerner daglig statistikk over covid-døde fra nettsiden – skylder på mangel på penger | Alternativ Media®

Sist tirsdag den 15. november besluttet FHI å fjerne den daglige statistikken over covid-døde fra sine nettsider. Hvorfor det, nå når dette er kanskje den viktigste statistikken i kongeriket når det skal evalueres om vaksinen berget liv, ellet tvert i mot har startet med å drepe for fote?

Det viser seg at i Norge og andre vestlige land – spesielt land med høy vaksinasjonsgrad – har 2022 så langt vært et rekordår for overdødelighet. Det vil si statistikk som viser at langt flere har dødd enn forventet.

Derfor er det mildt sagt merkelig når FHI, med dårlig økonomi som unnskylding, velger å fjerne nettopp nevnte statistikk. Alle solemerker viser at vaksineringen ikke bare har vært en gedigen fiasko, men også rene drapsvåpenet.

Det er mange momenter i dette. Prestisje, penger og ikke minst skyld. Hvordan vil folk i Norge og vesten reagere når bevisene begynner å flomme inn? Er Beslutningstagere og pådrivere for det påprakkede vaksinasjonsprogrammet rett og slett redde for å måtte stå til rette for sine handlinger?

Se video for å høre Annelis forklaring:

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler