Pub stormet av politi – Hatkriminalitet å pynte med svarte dukker | Essex – Storbritannia

Foto: Benice Ryley og Public Domain/redigert i Canva.

Mens britisk politi – i likhet med politi i de fleste vestlige land – sliter med ressurser til å greie å hanskes med og håndtere et økende antall saker med importert vold, voldtekter og andre grove lovbrudd, prioriterte altså politiet i Essex, med seks manns styrke, å storme en pub etter at anonym gjest hadde tipset om hatkriminalitet i form av noen tøydukker som ikke var laget av tekstil som indikerte hvit hud, men svart hud.

I enkelte sekter bestående av politisk korrekte nervevrak, oppleves slike såkalte «Golliwog»-dukker som svært traumatiserende. Det finnes flere type dukker som er primært ment for barn å leke med, som med vilje ikke er fotografisk lik dem de forestiller, men mer overdrevne karikaturer. Dette har vært alment godtatt, helt frem til nyere tid hvor alt som inkluderer mørkhudede mennesker skal tolkes som rasistisk, enten mørkhudede er inkludet eller eksludert. Dette er for normale mennesker veldig vanskelig å forholde seg til.

Her er politiet i Essex i ferd med å beslaglegge de traumatiserende dukkene. Foto: Benice Ryley

Ikke minst vanskelig for Benice og Chris Ryley, et ektepar i sekstiårene som driver en pub i Essex. Puben var blant annet pyntet med deres samling med 15 dukker de hadde fått av gjester gjennom årene. Tirsdag forrige uke prioriterte politiet å storme puben og beslaglegge dukkene.

Er det bare hvite dukker, er det feil. Er det bare svarte dukker, er det feil.

Ekteparet er nå anmeldt og etterforskes for hatkriminalitet.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler