Hør Marius Rasmussen desperate rop om hjelp fra Eidsberg Fengsel. – De prøver å drepe meg

Støtt Marius på kontonr: 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987

Hør hele telefonsamtelen mellom Marius Rasmussen og Unni Dille nederst i artikkelen.

Del 1:

Marius: …så kommer dem med den gode nyheten i dag om at jeg er bare delvis utelukket fra fellesskap. Og hvorfor det? Jo, fordi jeg skal flyttes tilbake til A (avdeling A), som er fengselet i fengselet.

Unni: Oj!

Marius: Nå sitter jeg på A og er innelåst 24 timer i døgnet. Jeg må spørre pent om å få lov og gå på do, jeg må spørre pent om å få lov og dusje. Han som står og lager mat til meg. Han sier at han skal pisse i maten min og spytte i maten min, og det har han allerede gjort.

Unni: Jaha.

Marius: Jeg får ikke spist mat heller.

Unni: Nei..

Marius: Ehh, jeg spurte i dag, jeg hadde stått og grått, og spurt om det er noen som har fem minutter til å snakke med meg, og da kom dem bare med telefonen. Jeg må bare ringe etter noen som bryr seg.

Unni: Ja.

Marius: For dem gjør det ikke.

Unni: Nei.

Marius: Øøh, advokaten han tar ikke telefonen, han gjør ikke en dritt, fordi han er opptatt med andre saker. For jeg har prøvd å få tak i nummeret til Jon Wessel-Aas, for han kommer… (utydelig) … seinere av dette her når episoden skjedde.

Unni: Ja

Marius: Kanskje han bryr seg. Kanskje han…(utydelig)…for jeg må bort fra dette fengselet her. For her prøver de ansatte å få meg drept.

Støtt Marius på kontonr: 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987

Unni: Ja.

Marius: De ansatte bare juger om meg, som prøver å…(utydelig)…oppførselen min.

Unni: Fy faen.

Marius: Dem har sagt at jeg har hatt det for bra.

Unni: Ja, jeg skal få se og få spredd ordet, så får vi bare sende mail til fengselet… å…ja.

Marius: Det hjelper ikke, dem bare avfeier det. Det er flere som sier de har ringt og gitt beskjed, om at dem ønsker å få tak i meg, men jeg får ikke beskjed om det. Mailene blir bare kasta. Det er virkelig mareritt for meg å sitte her. Det…

Unni: Jah.

Marius: De setter meg i situasjoner der de låser meg inne i en gang med folk som har sagt at de skal drepe meg. Og så kaller de det en glipp, en feiltagelse.

Unni: Ja.

Marius: Jeg kan ikke leve med det her lenger, for det kommer til å koste meg livet.

Unni: Ja.

Marius: Hvis jeg ringer deg opp om…jeg spurte dem om dem kunne finne nummeret til Jon Wessel-Aas også, men..men det kunne dem ikke det heller, så…

Unni: Finne nummeret til hvem?

Marius: Jon Wessel-Aas. Advokat.

Unni: Er det noe jeg kan…

Marius: Ja, hvis du søker så kan jeg ringe deg opp om fem minutter jeg. Det er han som kom med uttalelse når den spray-episoden skjedde.

Unni: Jon Wessel-Aas…

Marius: …(utydelig)…er helt kjørt…(utydelig)…jeg vet ikke hvem jeg sjøl er engang.

…(Noe utydelig)…

Marius: Det høres ganske sykt ut. Dem gjør alt dem kan for å knekke meg, og for å tatt livet av meg (gråter).

Unni sier hun skal prøve å finne nummeret.

Marius: Det ble pissa i maten min, så…det eneste jeg kan spise det er makrell i tomat. Uten brødskive eller noe. Bare rein makrell i tomat.

Unni: ja.

Marius: Jeg får ikke handle noe mat før torsdagen (gråtende), for…(utydelig)…

Unni: Fy faen altså!

Marius: Jeg får ikke breva mine, så jeg kan ikke lese dem og få meg en liten opptur engang (gråtekvalt).

Unni: Nei.

Støtt Marius på kontonr: 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987

Marius: Dem prøver til og med å nekte presten å komme til fengselet i dag, ens ærend, fordi jeg har spurt om han kunne komme fordi det var ett år siden sønnen min ble drept. Men de nekta han å snakke med meg, fordi jeg skulle flyttes.

Unni: Hva heter presten?

Marius: (Snufser) Det vet jeg ikke, er ikke sikker på.

Unni: Ja, okey.

Marius: (Utydelig, gråtende) …Frode, men det er bare fornavnet. Men jeg veit ikke, jeg er bare så kjørt i hodet nå.

Del 2:

Marius: …Akkurat som noen driver med dimmer på lyset og skrur det lyst og mørkt, lyst og mørkt. Det føles som jeg skal gå i bakken når som helst.

Unni: Ja.

Marius: Jeg har spurt om og tryglet om noen kan komme og snakke med meg, men dem er opptatte dem, så det kan dem ikke. (Gråter). Jeg hører de andre på avdeligen er ute og løper i gangene her, men jeg får ikke lov å komme ut. For jeg får ikke gå ut av cella.

Unni: Ehh jeg..

Marius: Jeg har vært innelåst på cella siden lørdagen. Siden fredagen er det faktisk.

Unni: Jah. Jeg har søkt om å få besøke deg på onsdagen, jeg har ikke får noe svar enda. Så det…

Marius: I verste fall, det du kan prøve er videobesøk også. Det er en mulighet.

Unni: Jaha…

Marius: Så…Men jeg har prøvd å ringe…(utydelig)…politisk motivert vold. Jeg prøver å trekke i de trådene jeg kan, så jeg må virkelig bort herfra, ellers så kommer jeg ikke ut herfra. Da…da blir jeg drept, eller så dreper jeg meg selv, liksom. Så dette sitter dem og hører på nå, så da kan du banne på at nå kommer dem og setter meg i sikkerhet-cella.

Unni: Ja.

Marius: Så da har jeg ikke kjøleskap, ingenting. Da er det bare fire vegger og en madrass.

Unni: Ja. Jeg skal spre dette til så mange jeg kan, så får vi se om det…

Marius: Dem har venta med å gjøre dette her til i dag, for dem veit at i dag er det ett år siden sønnen min ble drept.

Unni: Fy faen.

Marius: Dette her har dem visst, så dem har venta med det til i dag.

Unni: Ja

Marius: Jeg får ikke til å snakke med avdeligsleder. Jeg får ikke lov å noen, jeg skal bare som dem sier.

Unni: Ja.

Marius: Så jeg får prøve og ringe Lars (Thorsen) så få han til å prøve å få på advokater eller politi eller ett eller annet. For det her kommer til å koste meg livet.

Støtt Marius på kontonr: 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987

Unni: Ja. Jeg skal prøve å få…

Marius: Ringelista mi den funker ikke den heller, så det er bare deg og Lars jeg får ringt til. Alle de andre numrene går det ikke an å ringe.

Unni: Har dem fjernet Frode også?

Marius: Ja, de sitter helt fastlåst. Dem har fjerne alt. Jeg har ikke noen jeg kan ringe engang, så…

Unni: Nei.

Marius: Advokaten gidder…(utydelig)…ikke å ta telefonen. Og når han tar den, sier han at han ikke har tid, for han har en annen sak. så da må jeg må jeg bare finne en annen. Det var derfor jeg tenkte på Jon Wessel-Aas.

Unni: Ja, du har fått deg en sånn skikkelig deep state-advokat, du da?

Marius: Ja…øh.. Dem sier at jeg er gærn og jeg er paranoid, så kjører de meg på psyktriatisk så jeg får en utredning.

Unni: Ja.

Marius: Men jeg kunne heller…når man blir satt på paragraf 37, så skal legen varsles og han skal komme og snakke med meg, dette skjedde på fredagen da. Og det er fortsatt ingen leger som snakker med meg.

Marius forklarer at han i praksis har null rettigheter, at han er helt kjørt og får kun tak i Unni og Lars, at hans omtalte advokat heter Håkon Juell Hassel. Han ber Unni om å forklare Juell Hassel at nå står det virkelig om liv. Han sier han må bort derfra fort som faen før noen får tatt livet av han.

Støtt Marius på kontonr: 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler