En presset AP leder ofret «kronprinsen» for egen politisk karriere

Som vi skreiv i en tidligere artikkel så er det krefter i AP som nå ønsker å fjerne både Jonas Gahr Støre og Trond Giske fra partiets ledelse for å gi plass til Hadia Tajik og hennes medsammensvorne i den interne striden i AP.

Hadia Tajik overrumplet derfor sin leder Jonas Gahr Støre i et godt planlagt kupp ved å lese opp noen av anklagene om seksuell trakassering som er rettet mot Aps nestleder Trond Giske. Dette til tross for at det ikke enda er fastslått at det finnes hold i anklagene eller at Trond Giske har begått noen lovstridige handlinger.

Et samlet venstreekstremt pressekorps som lenge nå har fremmet feminismen og den såkalte #metoo kampanjen kastet seg som ville gribber over Tajiks svik ved å applaudere det som en modig og nødvendig handling, og nå i et forsøk på ikke å lide samme skjebne som sin venn og kollega Trond Giske valgte derfor Jonas Gahr Støre nå å ofre Giske før feministfraksjonen i AP gjør alvor av sine rusler om også å fremme anklager om seksuell trakassering mot ham.

Rapport-X sine kilder har vist seg å være troverdige frem til nå, og de hevder at vi kommer til å se flere anklager rettet mot «gamle» AP veteraner i tiden fremover ide den feministiske fraksjonen i partiet nå ønsker å benytte medvinden de har som følge av #metoo hysteriet.

Målet til feministfraksjonen skal ifølge våre kilder være å overta styringen i partiet for å dreie partiets politikk lengre mot venstre samt introdusere politikken for et sterkere feministisk perspektiv.

Man ønsker også å fremme Hadia Tajik som partiet og Norges første flerkulturelle statsminister kandidat, og vil nå etablere henne som partiets ubestridelige leder.

Rapport-X vil komme med mer informasjon etter hvert som saken utvikler seg.