Gjeng med immigranter banket opp politikvinne i Paris under nyttårsfeiring

Frankrike_politidame_angrepetFRANKRIKE/EU – En fransk politikvinne og hennes kaptein ble brutalt slått ned etter å ha rykket ut til et anrop om hjelp på en nyttårsfest. Angrepet etterlot begge med store skader på hodet og kroppen.

Mobben av immigranter viste ingen nåde da det kom til å slå en ubevæpna kvinne og hennes kaptein som hadde rykket ut for å bryte opp en slåsskamp ved et hus i Champigny-sur-Marne-regionen sørøst for Paris.

Da noen av immigrantene ble nektet adgang til festen, angrep de politibetjentene som hadde rykket ut til stedet for å roe ned situasjonen.

Videoopptak viser hvordan immigrantene skyver den kvinnelige betjenten ned på bakken før de brutalt sparker henne i hodet utallige ganger.

Filmer på nettet viser også hvordan immigrantene raserer en bil, snu den på siden og slå den med køller og stenger.

«De skyldige kriminelle som har angrepet angrepet fransk politi den 31. desember da de gjorde sin jobb vil bli funnet og straffes» sa Frankrikes president Emmanuel Macronetter at videoen om de brutale angrepene gikk viralt i sosiale medier.

Han fortsatte med å oppfordre borgere til å støtte oppunder landets politistyrker i stedet for å angripe dem.

Hendelsen førte seg inn i rekken av tilsvarende angrep der over 1000 biler ble brent og 8 polititjenestemenn rundt om i landet ble angrepet under årets nyttårsfeiring.

Kritikere spør seg nå om landets styresmakter virkelig har kontroll over de store mengdene immigranter som nå befinner seg i landet, og om noen virkelig kan føle seg trygge nå som til og med landets politibetjenter åpenlyst blir lynsjet i landets gater.

Kilde: dailymail.co.uk