Tyske myndigheter stopper utlevering av dømt terrorist på humanitært grunnlag

TYSKLAND – Den tyske regjeringen har stoppet utvisningen av en jihadist til Tyrkia av frykt for at han kan bli torturert når han kommer dit – selv om han er blitt funnet skyldig i å støtte en forbudt terrorgruppe i en tysk domstol.

Han reiste til Syria for å bli med i en ulovlig terrorgruppe, og det venter en rettssak mot ham i Tyrkia, hvor han er anklaget for terrorhandlinger.

Men da han sendte inn et brev fra organisasjonen Amnesty International hvor det hevdes at en jihadist-opplevde å bli utsatt for umenneskelige leveforhold som kan ha involvert tortur i et tyrkisk fengsel, stoppet Tyske myndigheter prosessen med å utlevere jihadisten i påventa av å få klarhet i om han vil bli torturert i Tyrkia.

Dette er hovedgrunnen til at terrorister ler av vesten og Europa spesielt, og er grunnen til at økningen av islamske jihadister som støtter terror og opprettelsen av et Islamsk kalifat, misbruk og massevoldtekt av mindreårige jenter nå strømmer over Europas grenser.

For en muslimsk ekstremist fremstår Europa som en lekegrind hvor de har fritt spillerom til å drepe homofile, voldta vestlige kvinner og bombe sivile uten at myndighetene tør løfte en finger i frykt for å bli stemplet som «RASISTER».

Kilde: westmonster.com