Teateret Oslo AS er konkurs – nå starter alvoret!

Innlagg av Morten Løke:

Oslo er i sin helhet korporasjonen Roma via England sin hovedstad i Norge. I denne korporasjonen, som utgir seg for å være en Norsk stat, har du kongen som maskott og msm som markedsavdelingen i firmaet.

I prinsippet kan du ikke ta kongen mere seriøst enn McDonalds klovnen og de såkalte ‘nyhetskildene’ selger deg kun dette firmaets varer og tjenester. Altså Oslo er en by fylt opp til randen med nyttige idioter som skal bli kastet til løvene (innbyggerne) i landet. Derfor ganske passende med parlamentet utformet som kopi av Colloseum osv. Norge AS, og dermed Oslo AS, skal legges helt ned, noe som er allerede gjennomført via økonomien, og hovedgrunnen til at all organisering av Nasjonen Norge (som skapes parallelt med rivingen av Norge AS) plasseres alle andre steder enn i Oslo: som i Tønsberg, Trondheim, Brønnøysund, Mo i Rana osv. Den opprinnelige ‘hovedstaden’ i Norge var først den eldste byen Tønsberg og deretter Trøndelag/Trondheim som på Norrønsk ble kalt ‘Drothem’ aka Kongers hjem.

Vi skal i praksis tilbake til fremtiden, altså ut av det Romerske firmaet og inn i landet Norge for folket.

Se Norge i våre hjerter:

Og: Behind the Scenes: