Venstrevridd bareier nektet asylsøkere inngang

ØSTERRIKE – Den Østeriske hovedstaden Vienna har sett en sterk økning i kriminalitet de siste årene, og mye av økningen skyldes den økte immigrasjonen til landet.

Dette har ført til at landets utelivsbransje nå vegrer seg mot å slippe inn asylsøkere og immigranter som de sier står bak mye av kriminaliteten, og som fører til at stadig flere østerrikere vegrer seg mot å gå ut.

Bareierne hevder at dersom de slipper in en stor andel immigranter og asylanter mister de gjester, og får rapporter om at kvinner blir seksuelt trakassert.

Til og med ved baren “Beisls mit Charakter” som har en venstrevridd eier viste det seg at asylsøkere og immigranter ikke var velkomne. Da magasinet “Falter” som har en klar venstrevridd profil spurte eieren av utestedet hvorfor han ikke ønsket immigranter som gjester forklarte eieren at han hadde opplevd over 80 lommetyverier den siste uken, og at det hadde resultert i at stamgjester og kvinner nå holdt seg hjemme.

En av de ansatte kvinnene i baren fortalte at hun ofte ble beglodd, og at hun ble seksuelt trakassert av immigrantene, og historien ble gjentatt av de fleste bareierne i Vienna.

Du kan lese original artikkelen hos Voice of Europa