Immigranter i Italia ville grille hund for å feire at de nådde Italia

ITALIA/EU – Ansatte ved et mottakssenter for immigranter i Vibo Valentia, i regionen Calabria så seg nødt til å ringe politiet for å avverge at hunder ble grillmat da senterets beboere skulle ha grillfest.

En patruljebil fra den paramilitære politistyrken Carabinieri måtte rykke ut til senteret for å stoppe og pågripe en 29 år gammel Nigeriansk immigrant fra å grille en hund noe som i Italia er regnet som dyremishandling og et lovbrudd ifølge loven.

Dessverre nådde ikke politiet frem i tide til å redde den stakkars hunden som mannen hadde flådd og var i ferd med å grille til seg selv om sine nigerianske venner som han feiret hadde greid å ta seg til Italia fra Nigeria.

Da politiet pågrep nigerianeren forsøkte han å forklare at ‘det å grille hunder var normal praksis der han kom fra’, og at han ikke hadde drept hunden, men funnet den død i veikanten.

Dette er kulturer som våre politikere ønsker å fortelle oss er ett POSITIVT TILLEGG til vår egen kultur som forbyr slik praksis, og setter dyrevelferd høyt.

Kilde: Breitbart.com