AUF og AP fremstår mer og mer som en politisk KULT!

MENINGER – Etter at Sylvi Listhaug (FRP) la ut ett facebook innlegg hvor hun sier at AP setter terroristers rettssikkerhet fremfor vanlige borgeres sikkerhet har ulike politikere på venstresiden nærmest slåss om å være den som fordømmer Listhaug kraftigst.

Dette har blant annet ført til at mange har kritisert Erna Solberg (H) for ikke å ha fordømt Sylvi Listhaugs facebook innlegg kraftig nok selv om de aller fleste vanlige borgere nok mener at Sylvi Listhaug i sitt innlegg ikke gjør annet en å påpeke et politisk fakta.

Når nå AUF og AP ikke ønsker å invitere Erna Solberg som er landets statsminister til minnesmarkeringen for drapene på Utøya, og anser det som en grei måte å «straffe» folk på høyresiden på, så har de virkelig misforstått hvordan folk flest vil oppfatte det.

En minnesmarkering er for de aller fleste vanlige folk sett på som noe som skal bringe folk sammen på tvers av politiske og sosiale ståsted, og på den måten fremme et håp om at vi i fremtiden skal kunne løse våre konflikter på en mindre voldelig måte, men nå ser det ut som om AP og AUF heller søker å slå politisk mynt på tragedien som fant sted på Utøya og de mange etterlattes savn og følelser.

Man ønsker med andre ord ikke å la Utøya fremstå som en sak som kan bringe oss sammen som nasjon, men vil heller benytte tragedien til å vinne dårlige politiske poeng som i løpet av få dager vil være glemt, men som vil føre til at mange vil ta avstand fra hele Utøya markeringen da de ikke føler seg inkludert i markeringen.

AP og AUF skaper dermed en egen liten politisk KULT rundt Utøya der minnesmarkeringen blir mer som et religiøst ritual der Norges sosialister og andre ekstreme elementer på venstresiden skal minnes sine «helgener», og der alle som måtte mene eller stå for en annen politikk en det AP gjør er uønsket.

Det ser dermed ut som om AP og AUF i takt med at partiet nå er i ferd med å implodere så trekker partiet seg mer og mer inn i seg selv, og mister evnen til å se verden utenfor sine små ekkokammer.

Si hva du mener i kommentarfeltet under.