Innreiseforbudet mot Lauren Southern tas opp i Europa parlamentet

EU/EUROPA – De fleste som følger med i de alternative mediene har sikkert fått med seg hvordan britiske myndigheter nektet den kanadiske 23 år gamle Lauren Southern fra å entre landet på bakgrunn av ett sosialt eksperiment hvor hun kritiserte Islam.

Nå har saken til Lauren Southern blitt tatt opp i Europa parlamentet, og saken kommer nok til å få store etterspill i og med saken også vil bli tatt opp i ulike forum både av kanadiske myndigheter, og av ulike politikere både i Storbritannia og i EU.

Kampen for ytringsfriheten pågår nå for fullt i Europa, og Norge har med Erna Solbergs siste utspill om «religiøs rasisme» vist seg å stå på feil side når det kommer til å forsvare ytringsfriheten og de demokratiske prinsippene vårt vestlige demokrati er bygget på.

Se videoen under og legg gjerne igjen en kommentar på hva du mener om saken i kommentarfeltet under.