Hvorfor nekter norsk presse å kalle en «spade en spade»?

MENINGER – De aller fleste av oss har fått med oss at ISIS er kategorisert som en terror organisasjon av alt fra FN til NATO, og i følge den norske regjeringen er også organisasjonen en terror organisasjon.

Spørsmålet folket dermed bør stille seg i forbindelse med den pågående konflikten mellom AP og Sylvi Listhaug er hvorfor pressen og AP NEKTER å kalle «norske» muslimer som drar til Syria, Irak eller Afghanistan for terrorister selv om de kriger for en terror organisasjon og begår terrorisme i sin religions navn?

Hvorfor kalles disse terroristene fremmedkrigere, og hvorfor er det så viktig for AP og den politisk korrekte pressen å benytte dette uttrykket fremfor ordet terrorist?

Svaret er at man ved å benytte ordet fremmedkriger tegner et bilde av en som drar til et land for å kjempe for frihet og demokrati, og man dermed kan sammenligne disse terroristene med folk som dro til eksempelvis Syria for å kjempe for Kurderne SAMMEN med internasjonale styrker for å forsvare et undertrykket folk.

At AP og den politisk korrekte pressen ikke vil kalle disse menneskene terrorister er fordi når disse personene returnerer så høres det mye være ut når man politisk ønsker dem velkomne tilbake til landet etter at de har deltatt i terrorisme om dette understrekes ved at de kalles terrorister en om man kaller dem fremmedkrigere.

Bare tenk dere overskriftene man har hat i pressen den siste tiden som omhandler fremmedkrigere om man hadde byttet ut ordet fremmedkriger med terrorist.

Hvordan tror dere folk da ville ha reagert på overskrifter som «Fremmedkriger ville dra hjem etter opplevelse i Syria» om det heller stor «Terrorist ville dra hjem etter opplevelse i Syria»?

Folk må våkne opp og forstå hvordan språket og bruken av ord og uttrykk er veldig bevist brukt for å kunne pynte på og endre sannheten, og føre folket bak lyset!