Knut Hareide svikter kristenfolket for å være populær blant sosialistene!

POLITIKK – Knut Arild Hareide og Krf svikter nok engang Høyre og Frp og viser at de stiller seg på samme side som sosialistene i kampen for å utrydde kristendommen og demokratiet i Norge.

Det at Krf nå stiller seg bak et misstillitforslag mot Sylvi Listhaug fordi Sylvi har påpekt det faktum at Arbeiderpartiet IKKE vil begrense terroristers adgang til kongeriket burde for de aller fleste være et tydelig bevis for at Krf ikke er et liberalkonservativt parti, men er blitt et rent sosialistparti som forsøker å utnytte velgernes tillitt ved å kalle seg et kristenkonservativt parti.

Nå er det viktig at kristne velgere ser til vårt naboland Sverige der kristne nå blir truet og slått ned på åpne gater på grunn av sin tro, og for ikke å underkaste seg Islam, og de bør spørre seg om de virkelig ønsker å støtte et Krf som ser ut til å støtte sosialistenes kamp mot vestlige kristne og demokratiske verdier.

Nå må kristen Norge våkne opp før det er for seint.