Liker du mysterier, Skumle historier, UFOer og alternative nyheter?

MYSTIKK – Vel dersom du svarer ja på et av spørsmålene i denne artikkelens overskrift er det amerikanske radioprogrammet Coast To Coast AM med Gorge Noory programmet for deg.

Coast to Coast AM er et av USAs mest populære «talkshow» programmer på radio, og du kan lytte til det på flere hundre ulike radiostasjoner over hele USA og Canada, og med dagens teknologi kan du nå også delta i dette fantastiske programmet også om du sitter her i Norge.

I programmet tar man opp alt fra politiske og økonomiske spørsmål til spørsmål som omhandler alt fra religion til eksistensen av utenomjordisk liv, og man kan også selv delta gjennom å ringe inn og stille de ulike gjestene egne spørsmål.

Vi har her lagt ved en episode fra programmet som ligger tilgjengelig på YouTube så du kan få en smakebit av hvordan programmet er.