Globalisme er i ferd med å ødelegge Europa – Macron skylder på nasjonalisme.

Frankrikes president Emmanuel Macron mener en europeisk borgerkrig er i ferd med å utspille seg, en påstand det i og for seg er lett å være enig med han i. Men der stopper enigheten. I flere tiår nå har en globalistisk og anti-nasjonal politikk medført at millioner av ikke-europeiske migranter, innvandrere, asylsøkere, lykkejegere og påfølgende enorme flommer i form av familiegjenforening strømmet inn over Europa, og med i bagasjen sin deres fremmede kulturer, religioner, skikker som etterhvert har vist seg å bli en stor prøvelse for de europeiske folk og nasjoner.

Det var som æresgjest i EU-parlamentet i Strasbourg tirsdag at Macron eksponerte sine uttalelser om hva han ser på som det største problemet, i en tid vi skal begynne å se effekten av multikulturalisme og globalistenes iver etter å ha loset all verdens migranter mot Europa.

Vrangforestillingene og ønsketenkingen er på det mest banale, og på nivå med de mest provoserende og irriterende venstreekstreme nettroll:

– Vi må overvinne den innadvendte, nasjonalistiske egoismen, sa Macron.
– Det ser ut som en slags europeisk borgerkrig. Nasjonal egoisme og negativitet ser ut til å gå foran det som forener oss. Fascinasjonen for det illiberale bare vokser.

La oss først ta og definere hva nasjonalisme og globalisme er for noe, uten at den globalistiske og politisk korrekte definisjonsmakten skal uimotsagt få boltre seg og blande nasjonalisme og nasjonalsosialisme med vilje sammen:

Globalisme er en ideologi som enkelt sagt går ut på å bryte ned nasjonale grenser, nasjonal suverenitet, hver enkel nasjons kulturelle og etniske særpreg til fordel for en grenseløs verden hvor alle etnisiteter og kulturer blandes sammen til den samme multikulturen over hele verden. Globalistene ser også helst at alle folkeslag vannes ut og forsvinner til fordel for det universelle mennesket. Det vil si at globalistene i praksis ønsker at nordmenn, indianere, arabere, kinesere, samer, tibetanere, kurdere osv. forsvinner på den måten at deres etterkommere overtar som globalistenes utvannede drømmemennesker, uten etnisk identitet eller særegen kulturell eller religiøs tilknytning. De skal bli globalistenes barn.

Nasjonalisme er globalismens motstykke som ønsker nasjonal suverenitet, nasjonale grenser, kulturell og etnisk særegenhet innenfor enhver nasjon. Nasjonalister ønsker en mangfoldig verden som tar vare på alle etnisiteter, kulturer og andre særegenheter som knytter de enkelte folkeslag sammen. Det er viktig å merke seg at dette nasjonalistiske ønsket gjelder for alle nasjoner og folkeslag verden over. Det at nasjonalisme betyr en rasistisk oppfatning av at sin egen nasjon og sitt eget folk er andre nasjoner og folk overlegne, er bare en løgnaktig påstand globalistene prøver å ilegge nasjonalismen for å demonisere og skremme folk unna deres største fiende. Man må ikke godta globalistenes definisjon av nasjonalisme. Husk at de som påstår at masseinnvandring og multikultur er en nødvendig berikelse, er de samme menneskene som påstår at nasjonalisme er «farlig».

Ellers fråtser Macron i de sedvanlige og oppbrukte frasene i sin tale. Han sier han vil ha «et levende demokrati», hva nå enn han legger i det når vi tenker på den masseinnvandringen som pågår konstant mot europeernes egen vilje og sunn fornuft, og dette uten at noen har blitt spurt i en demokratisk folkeavstemning om hva de mener om masseinnvandring, multikulturalisme og det at deres folk skal om noen generasjoner byttes ut med folkeslag fra i hovedsak Midt-Østen og Afrika. Videre sier han at – Jeg ønsker ikke å tilhøre en generasjon av søvngjengere. Jeg ønsker ikke å tilhøre en generasjon av mennesker som har glemt sin fortid, noe han utspekulert og helt bevisst henviser til andre verdenskrig, som er et for meg merkelig argument å bruke for å presse frem sin globalistiske propaganda. Om det er det kvalmende forsøket på å skyve jødene foran seg som et historisk eksempel ment brukt for å åpne europeiske lands grenser han prøver på, hvorfor drar han ikke til Israel og foreslår det samme der?

Og kanskje den mest virkelighetsfjerne uttalelsen under talen er: – Det handler ikke om å utvanne vår egen suverenitet. Det handler om at vi trenger noe enda sterkere.

Jo, Macron, det er nettopp det å utvanne vår suverenitet det handler om. Det handler oppriktig talt om at du, EU og de andre globalistene vanner ut europeiske nasjoners suverenitet, vanner ut europeiske folkeslag og vanner ut europeisk kultur, og til syvende og sist bryter ned den europeiske sivilisasjon. Nasjonalisme derimot som du demoniserer så godt du kan, og selvfølgelig frykter, fordi den står i veien for din og globalistenes egoistiske og destruktive plan, er den ideologien og tankegangen som tvert om vil ta vare på det du vil bryte ned.

Om de kaller det nasjonalisme, høyrepopulisme eller hva de vil, så er det europeiske folk godt på vei til å våkne opp, og det er kun et fåtall med hard-core venstreekstreme som fremdeles tror på disse slitte globalistiske fosklene, nå eksemplifisert av Macron.

Kilde: ABC Nyheter.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt her på nettsiden eller vår Facebook-side.