Thailandsk media og Rapport-X offentliggjør navn, bilde og video av den omtalte pedofildømte nordmannen.

Den mye omtalte nordmannen som tidligere er dømt for seksuelle overgrep mot barn, er nå pågrepet i Thailand, tatt på fersken med overgrepsmateriale. Mannen har blant annet vært omtalt i TV2, og er domfelt elleve ganger i Norge, blant annet for grove overgrep mot barn mellom syv og ni år. På toppen av det hele er han i tillegg HIV-smittet.

Norske medier har som vane å skjule slike overgriperes identitet, mens deres thailandske kolleger prioriterer den preventive verdien av å eksponere både bilde og navn, for å la andre foreldre få en sjans til å beskytte sine barn mot slike pedofile monstre, etter at de er sluppet fri.

Rapport-X setter barns sikkerhet foran pedofile monstres, og velger derfor å offentliggjøre bilde og navn av mannen som er domfelt 11 ganger i Norge for overgrep mot barn mellom mellom 7 og 9 år:

Ifølge Bankok Post er det den 57-årige Stig Kvale som ble pågrepet av thailandsk politi i sitt hjem i Muang-distriktet. Der bodde han med sin kone, og i huset bor det også barn. Da Stig Kvale ble pågrepet, fant politiet barnepornografi på hans PC.

Thailandsk politi gikk til aksjon mot Kvales bolig etter henvendelse fra norsk politi, fordi Stig Kvale hadde rømt fra Norge før forvaringsdommen var ferdig sonet. Frem til da hadde han sittet i 8 år i fengsel.

Se navn, bilde og video av den pågrepne pedofile overgriperen her.