Journalist og folkehelt Joakim Lamotte – livesending om steinkasting mot utrykningspersonell.

Den svenske folkehelten og journalisten Joakim Lamotte gjør det andre journalister ikke tør – han går rett inn i de urolige multikulturelle områdene, i dette tilfellet Uddevalla, og strømmer live for å vise tilstandene og den spente atmosfæren blant befolkningen der.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Dette gjør han på tross av massive trusler. Bare kvelden, natten og morgenen før denne livesendingen, mottok han mengder med alvorlige trusler. Det blir på stedet tilløp til bråk, og svært nær voldelige handlinger etter at en i den multikulturelle horden kastet en flaske etter Lamotte. Flasken bommet på han, men traff såvidt en stor og kraftig etnsisk svensk tilskuer.

Imens feige politisk korrekte journalister med statstøtte fra skattebetalere, sitter trygt i sine studioer og hyller multikultur og konsekvensene av masseinnvandring opp i skyene, går denne ekte svenske helten rett inn i løvens hule og rapporterer live, uten hverken redigering eller annen type manipulering.

Politiet visste godt om Joakims planlagte handling, da de advarte mot at de ikke kunne komme og beskytte hans rett til å ferdes der. Til tross for at de visste at dette ville bli farlig for den modige svenske journalisten, og det ble tilløp til bråk, dukket ikke en eneste politibetjent opp. Dette forklarte de med at de ikke hadde ressurser til å trygge hans sikkerhet.

Dette er svært alvorlig, at politiet ikke løfter en finger for å beskytte denne helten som utsetter seg for fare for nettopp å tale blant annet politiets sak.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.

Kilde: Joakim Lamotte.