NRK mobber Merete Hodne – dubbet henne med Hitlers stemme.

I en humorsnutt hvor det satirisk er laget en reklame for et instrument som skal avsløre hva politikere og andre personer i offentligheten egentlig mener, viser NRK Merete Hodne som taler foran Stortinget – en tale hvor hun blant annet tar sterkt avstand fra nazisme. Hun omtales i snutten som «Nazi-frisør», og hennes stemme under talen blir byttet ut med Hitlers aggressive stemme.

Merete Hodne har i et tidligere intervju på Rapport-X forklart hvor tung og stor belastning det har vært for henne og hennes familie at hun ble hengt ut offentlig som «Nazi-frisør», etter at Per Inge Torkelsen og hans Løgnaslaget fremstilte henne på den måten i en revy.

Se NRKs hetsende videosnutt.

På sin egen blogg omtaler hun i dag NRKs
ondskapsfulle og hetsende handling slik:

NRK beviste for hele Norge at løgnerlaget mente Nazist, ikke bare streng.

NRK beviste for hele Norge at løgnerlaget mente Nazist, ikke bare streng.

Å kalle meg for nazist ( noe NRK var så «snille» å beviste for hele Norge er slik løgnerlaget faktisk oppfattes å ha sagt ) er derfor ikke annet enn offentlig trakassering og det motsatte av fakta. Det hjelper ikke at man står og ler mens man mobber noen .

Det er typisk at psykopatene godter seg over ondskapen sin.

Det interessante er at både løgnelaget og NRK brukte SAMME film fra min tale foran Stortinget der jeg faktisk sier at jeg er imot nazismen!

DETTE UNDERSTREKER HVOR LØGNAKTIGE DE ER.

Jeg er imot totalitære symboler i barnehage, skole og arbeidsplass, og jeg mener det bør være forbudt å lære opp barn i sharia. Hijab er symbol for muhammedanismen der sharia er en sentral del.

1. Vi har bevist at svært mange, antakelig flertallet ( NRK inkludert ) oppfatter nazi-frisør som » nazisten Merete » og IKKE » strenge  Merete » siden jeg ikke er kjent for å være streng, og ingen andre har hevdet dette heller.

2. Det er bevist at Rune mente jeg var nazist med ordene : » Merete er en så grusom person og har så grusomme holdninger mot andre mennesker at hun fortjener å ha det vondt. Får hun det ekte naziststempelet er det kjempeflott » I VITNEBOKSEN I RETTEN !

Dommeren reagerte ikke i det hele tatt på dette. Hvem er egentlig denne dommeren her ? Tom Fredrik Vold….. Hva er egentlig hans agenda ?

3. Det er bevist at en annen i løgnelaget Per er politisk aktiv i venstre og derfor åpenbart vil spre politiske meninger og ikke bare humor.

Vinner jeg denne rettsaken har jeg lovet familien min å slutte som aktivist. Jeg kan ikke risikere alt jeg eier og har enda en gang, for denne kampen blir bare tøffere og tøffere. Jeg er blitt en fiende av staten, og vil for all fremtid bli passet litt ekstra på, garantert.

Taper jeg derimot…..Da har kampen KNAPT begynt!

Jeg har vært i kontakt med agenter som sitter på sannheter, og jeg har kontakter som har hatt både armer og ben langt inn i både Storting og Regjering så jeg vet om mye utrolig og fryktelig som foregår, som det ikke er MORALSK RIKTIG å la folket få vite.

Faktasiden.no er min absolutte favoritt mentor. Innholdet på denne siden er myndighetene så redde at de fikk den stengt ned i to mnd. Heldigvis fantes backup og innholdet er på plass under nytt navn. Alt som står der er vitenskapelig fakta, men det var ikke moralsk riktig å la folket få vite sannheten var svaret fra myndighetene.

Dette er nemlig anmeldt.

En liten frisør på Bryne er blitt en av eliten i Norge sine største fiender, utrolig men sant, for sannheten kan ikke skjules for all fremtid.

Og når en har med personer som ikke viker en millimeter når det gjelder å få frem det myndighetene gjør hva som helst for å skjule, da blir du en fiende av Staten selvsagt.

Mitt motto er fortsatt: » Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder. Da er livet ei så svært, døden ikke heller »

Her er resultatet av at løgnerlaget vant med løgnene sine i Tingretten. Se fra 0.59 avslutningsvis.

Jeg holder en tale der jeg tar klart avstand fra nazismen og NRK har satt på meg Hitler sin stemme, utrolig men sant og her er beviset:

 

https://www.nrk.no/satiriks/forsta-politikk-med-_political-translate_-1.14078932

Her er hele appellen foran Stortinget fra August 2013, før jeg snakket konsekvent om muhammedanisme. Nå har jeg fått mer kunnskap og vet at islam og muhammedanisme IKKE betyr det samme. I tidspunktet rundt denne appellen tror jeg islam og muhammedanisme betyr det samme, bare for å presisere så det ikke oppstår missforståelser her.

Etterpå kommer VG tv, og der har jeg lært den viktige forskjellen.

https://www.youtube.com/watch?v=z8hAM8FUJs0

Se på 2:15 og utover .

Der advarer jeg om AKKURAT det løgnelaget gjorde samtidig som jeg  tar avstand fra nazismen.

Og så presterer løgnelaget å hevde at jeg støtter nazister som meningsfeller i denne talen, og NRK oversetter den med Hitler stemme.

DET MOTSATTE AV FAKTA !

Som jeg skriver i bloggen her.

 

 

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.