Kanadisk stats-TV LGBT-indoktrinerer femåringer – Facebook sensurerer kritikk

Kommentarer som inneholder bare den mildeste form for kritikk av LGBT agendaen er ikke tillatt på Facebook, som nylig bannet en tidligere universitetsprofessor for «hatprat» etter han hadde ytret ektefølt kritkk av en kontroversiell LGBT video for barn som oppmuntrer førpubertale smårollinger om å bli homo- eller transseksuelle.

Robert A. J. Gagnon, en tidligere professor ved Pittsburgh Teologiske Seminar, fikk sin Facebook-konto stengt i 24 timer for ganske enkelt å ha påpekt at den aktuelle videoen hadde ingenting med «seksuelt mangfold» å gjøre, som den selv hevdet, men isteden dreier seg fullt og helt om feiringen av seksuell perversjon.

Videoen som er produsert av CBC Life, en skattefinansiert underavdeling av det statlige kanadiske fjernsynsselskapet CBC, forklarer i videoen at det er viktig at de «kommer ut av skapet», eller i det minste blir «homo-allierte» til støtte for LGBT agendaen. Programlederen Jessi Cruickshank forklarer hvordan hun begynte å stille spørsmål ved sin egen seksualitet mens hun så på nakenklipp av skuespillersken Jodie Foster.

«Happy pride, alle sammen!» annonserer Cruickshank for små barn i et rom dekorert på partyvis med homoflagg og regnbue-ballonger. Videoens erklærte målgruppe er barn ned til fem års alder, altså barnehagebarn langt unna pubertetsalder.

Ingen ting med videoen eller dens budskap er passende for mindreårige barn, og spesielt de som ikke har den minste anelse om hva seksualitet innebærer. Dette er hva Dr. Gagnon prøvde å formidle i et velskrevet tilsvar til videoen som raskt gikk viralt på sosiale medier.

«Det er et mål på hvor korrupt ting har blitt at denne kvinnen ikke er fordømt over hele Canada og at ikke myndighetene truer med å inndra pengestøtte fra CBC», skrev han blant annet.

Laura Higgins, en samfunnsanalytiker ved Illinois Family Institute var enda mer direkte i sin kritikk av videoen. Hun beskrev Cruickshank som en «skrudd person» for bare å ha nevnt det faktum at hun hadde sett filmen «Nell» om og om igjen bare for å kunne se Jodie Foster naken – for ikke å nevne hennes navneuthenging av LGBT ikoner i Hollywood og media som ingen unge barn burde idolisere.

«I klovneaktige polka-prikkede klær omringet av regnbue-ballonger, utspør hun disse fem-åringene om deres forståelse av homoseksualitet, ‘pride’-måned, viktigheten av å bekrefte homoseksualitet, og betydningen av begrepet ‘homo-ikoner’ – du vet, folk som Neil Patrick Harris, Ricky Martin, Lady Gaga, Anderson Cooper og Jodie Foster, som hun alle nevner med navn for barna. Cruikshank forteller barna at ‘gay pride’ er en feiring av ‘seksuelt mangfold’, et konsept som ingen barn har evne til å forstå,» sier hun.

Det er til og med en bit av videoen hvor en ser at Cruickshank uttrykker glede over en liten jentes replikk om at det ville vært ‘cool’ å vokse opp i et farløst hjem. Illustrerende nok for LGBT mafiaens mannehat jubler Cruickshank når jenta sier dette, og tilføyer at «Ja… så mange fordeler!» å ikke ha en mann i hjemmet.

Bestselger-forfatteren David Kupelian føyde seg også til kritikerne ved å kalle videoen «en form for barnemishandling».

«Å indoktrinere og emosjonelt manipulere små barn som umulig kan forstå hva ‘seksuelt mangfold’, ‘transseksuell’, ‘biseksuell’, ‘homo-alliert’ eller ‘komme ut’ betyr, er et nytt lavmål som sluser barna inn i den politisk venstreliberale sidens katekisme,» tilføyde han.

Kilde: Newstarget