Ett viktig innlegg fra Merete Hodne

Nå har jeg havnet som nr. 2 med bloggen min! meretehodne.blogg.no på søk på faktasiden på google. Faktasiden er nr. 1 Oljedirektoratet nr. 3. De var nr 1 i årevis. Merete Hodne blogg «skriver litt generelt under politikk og samfunn innimellom, men med hovedvekt på totalitære ideologier, spesielt muhammedanismen da.

Muhammedanismeordet ble brukt i 350 år, før revolusjonen i 1979 da det ble bestemt at muhammedanismeordet skulle » foreldes » og byttes ut med ordet islam. Hvordan kan dette være mulig, så lenge muhammedanisme og islam ikke betyr det samme ? » Det er jo bare å slå opp i hvilket som helst leksion, snl.no, wikipedia, oxford eller spørre hvilken som helst imam i hvilket som helst land, eller lese hvilken som helst muhammedansk nettside i hvilket som helst land, for å få bekreftet at ordet Islam har kun en eneste betydning når vi snakker om Koranen: Underkastelse ovenfor Allahs vilje.
[wordads]
Det eksisterer ikke en eneste nettside som hevder at ordet muhammedanisme betyr dette! IKKE EN. Det bare lyves om at ordene betyr det samme, men da oppgis ALDRI definisjonene til begge! Samtlige som har brukt ordet Islam har enten innrømmet jeg har rett eller sluttet å svare! IKKE EN ENESTE HAR ARGUMENTERT SAKLIG FOR AT ORDENE BETYR DET SAMME I LØPET AV 10 år. Og vi har diskutert med Kari Vogt og SIAN, og muhammedanere i innland og utland og hva som helst som måtte svare. Til og med Bill Warner. Absolutt ingen har noe godt arugment for at ordene betyr det samme. Eneste forsøk på argumentasjon i det hele tatt (men feiler) er påstanden om at ordene ikke betyr det samme men at de i praksis viser til det samme fordi «Allah skapte jo Koranen fordi Allah er månegud». Hele argumentet kollapser siden ordet Allah faktisk brukes i Bibelen og av alle kristne og jøder i arabiske land, og vi vet at kilden til månegud hypotesen er en eneste evangelisk kristen mann i USA på 90 tallet som bevisst forfalsket forskning. Argumentasjonen for at Islam og Muhammedanisme betyr det samme enten rent språklig eller i praksis er like elendig som argumentasjonen om at Koranen er skapt av Gud selv. Det er bare religiøs overtro og ikke fornuft.

Vi bruker identisk definisjon på Islam, Allah og Muhammedanisme som brukes i leksikon der disse ord faktisk er definert. Helt standard akademisk forskning bak det vi sier. Ingen uenighet om. Det er bare det at Kari Vogt og andre bevisst lyver og forholder seg ikke til egen forskning. Vogt VET jo hva ordene betyr. Derfor svarer hun ikke når vi konfronterer henne med at ordene faktisk ikke betyr det samme rent språklig. Fordi hun VET vi snakker sant. Ellers ville hun svart.

Og hva skriver Maria Zähler? Jo, «Jeg er enig med hva du skriver». Ikke noe forsøk på å si meg imot. Allikevel fortsetter hun å skrive det motsatte fordi hun vet at svært mange lesere at resett.no ikke aksepterer annet enn PK – politisk korrekt tale og da må man bruke ordet Islam! Hun skriver:» Legitime bekymringer for høy innvandring og et voksende islam blir kalt konspirasjonsteorier. «Korrekt. Det er fordi 99 % som bruker ordet islam kritisk, bygger på den kristne konspirasjonsteorien om «måneguden Allah».

De som bruker ordet muhammedanisme blir aldri kritisert for å komme med konspirasjoner fordi de bruker ikke kristen evangeliske hypoteser framsatt av halleluja folk fra USA uten vitenskapelig interesse. Det er utelukkende bruken av ordet Islam som medfører dette problemet. pga. definisjonen til Islam – underkastelse ovenfor Allahs vilje, der Allah er arabisk ord for Gud også brukt i Bibelen og av kristne, så kan man være muslim UTEN å støtte Koranen. Dette følger logisk implisitt av definisjonen på Islam, muslim og Allah i samtlige leksikon i verden uten unntak og slik ordene brukes i samtlige moskeer uten et eneste unntak. Derfor har vi enormt antall forskjellige typer «muslimer», alt fra de som kun tror på en Gud til muhammedanere som mener at Muhammed var en profet. Siden vantro blir drept i mange arabiske land er det ikke så mange andre igjen enn muhammedanere der. Dette gir illusjonen av at muhammedaner-sekten har enerett på ordet Islam. Men de har kuppet dette ordet slik nazister har kuppet ordet nasjonalsosialisme.

Muhammedanere har ikke trademark-rettigheter til å bruke ordet Islam, like lite som kristne som tror at Jesus var Gud, har trademark rettigheter til å kalle seg kristne. Det finnes kristne som tar avstand fra ideen om at Jesus var Gud, blant annet Jehovas vitner (som har lest Bibelen mye mer nøye enn kristenfolket flest som faktisk ikke er klar over at Jesus aldri sa han var noen Gud selv).http://faktasiden.no/index.php/muhammedanisme

Dette innlegget er skrevet av Merete Hodne.