Skulle sykle gjennom terrorist-territorium for å bevise at «alle mennesker er gode» – ble drept av ISIS

Det høyst politisk korrekte og globalistiske paret i slutten av 20-årene hadde en overbevisning om at «Ondskap er en innbilning som er konstruert for å takle medmenneskers kompleksitet». For å bevise dette, ville de sykle gjennom et terrorist-kontrollert område, noe som for en måneds tid siden ble deres død.

Lauren Geoghegan, en vegetarianer som jobbet for Georgetown University admissions office , og Jay Austin, en vaganer som jobbet for US Department of Housing and Urban Development, begge i Washington DC, fant ut for ett års tid siden at de kastet bort livene sine med å jobbe, og bestemte seg derfor å heller bruke tiden på å reise og se verden.

–Jeg har gått lei av å tilbringe de beste timene av mine dager foran et glødende rektangel (PC), og fargelegge de beste årene av livet mitt med grått og beige, skrev Austin på bloggen sin før han sa opp jobben. «Jeg har gått glipp av altfor mange solnedganger med ryggen vendt til. For mange tordenstormer ble usett, for mang en mild bris passerte ubemerket. »

Paret dokumenterte deres ett år lange reise på Instagram og på en blog. Og som The New York Times beskrev det, så «delte de den åpenhjertelighet de ønsket å legemliggjøre gjengjeldt av fremmede».

– Når du leser aviser blir du manipulert til å tro at verden er et stort og farlig sted, skrev Austin.

– Narrativet forteller oss at man kan ikke stole på mennesker, mennesker er slemme og folk er onde. Jeg går ikke på det, sa han og fortsatte – Ondskap er en innbilning som er konstruert for å takle medmenneskers kompleksitet når det gjelder verdier, tro og perspektiver som er annerledes enn vår. I det store og hele er mennesker gode. Selvopptatte og nærsynte noen ganger, men gode, generøse, vakre og snille, var Austins bestemte mening.

Saken fortsetter under bildet.06Tajikstan-cyclists1-jumbo-v2

Realitetene tok ikke hensyn til parets i overkant naive ønsketenking om menneskehetens natur og virkelige kompleksitet, noe som resulterte i at deres drømmereise endte tragisk og grusomt i Tadsjikistan, et land som er beryktet for terroristers tilstedeværelse.

Mens de syklet gjennom det beryktede landet den 29 juli, kjørte en bil rett inn i dem, ifølge CBS News. Etter påkjørselen løp fem menn ut av bilen og stakk paret og to andre syklister til døde. De to andre ofrene var fra Sveits og Nederland.

Ifølge The New York Times, slapp ISIS to dager senere ut en video som viste to av de samme morderne blant de fem, sittende foran et ISIS flagg, mens de så inn i kameraet og lovte å drepe de vantro.

Konservative stemmer har i ettertid brukt hendelsen, ikke bare som en oppfordring til å være forsiktige med reiser til farlige områder, men også en generell advarsel mot naivitet. Etter deres mening er en overdreven tro på menneskers godhet også en del av årsaken til de destruktive resultater denne type naivitet påfører samfunn i forhold til en godtroende innvandringspolitikk og en snillistisk håndtering av kriminelle.

Flere politisk korrekte, derimot, vil nok se på Lauren og Jay som martyrer i kampen for en bedre verden, eller ganske enkelt en uheldig og tilfeldig enkelthendelse.

Kilder: Uthevet med blå skrift i artikkelen.