Flyktet tilbake til Irak da hun ble konfrontert i Tyskland av ISIS-mann som hadde holdt henne som slave.

Ashwag Ta`lo er en Yazidi-jente som kom til Tyskland som flyktning etter å ha rømt fra ISIS`fangenskap i Irak. Da hun ble konfrontert på åpen gate av sin tidligere slaveeier, flyktet hun tilbake til Irak. Hun vurderte altså Irak – det landet hun flyktet fra – som tryggere enn Merkels raserte Tyskland.

Som de fleste vet har ISIS i de seneste årene bedrevet et intenst folkemord og en systematisk etnisk rensing av minoriteten yazidi folket. Tusenvis har blitt drept, og ofte torturert på de groveste måtene, og mange har blitt tatt til fange og brukt som slaver, hvorav mange kvinner/jenter i alle aldre, solgt videre som sex-slaver eller voldtatt og misbrukt av ISIS-terroristene selv.

Artikkelen fortsetter under video.

https://twitter.com/twitter/statuses/1029487056672776192

Den 3. august 2014 ble Ashwaq kidnappet av ISIS, frem til 22. oktober samme år, da hun mirakuløst greide å flykte. Deretter levde hun som flyktning i tre år i Tyskland.

To år etter hun ankom Tyskland så hun til sin store forskrekkelse ISIS-mannen som kjøpte henne for 100 dollar til fangenskap og slaveri, noe hun hadde vanskeligheter med å tro selv. Den 21. februar så hun han igjen på gaten i Schwäbisch Gmünd, ca 40 minutter fra Stuttgart.

– Det var Abu Humam, med det samme skremmende skjegget og det stygge ansiktet», sier hun. Humam begynte å oppføre seg svært ubehagelig ovenfor Ashwaq. Han sa at han visste hvem hun var, navnet hennes og at hun og moren bodde ikke så langt unna. (Se video ovenfor).

Ashwaq fortalte sin bror om denne skremmende hendelsen, og rapporterte Abu Humama for politiet. De kunne identifisere han på bilder fra CCTV, men tyske myndigheter sa at de ikke hadde noen grunn til å pågripe han, da han også er registrert som flyktning.

Tenåringsjenta besluttet da å forlate Tyskland, med en oppfatning om at hun ville være tryggere i Irak, hvor hennes far fremdeles bor.

– Jeg kommer aldri tilbake til Tyskland igjen, forsikrer hun. 

Kommentar:

Globalistenes verk er i ferd med å bli fullbyrdet. De har greid å konstruere ISIS som et middel for å skape kaos og elendighet, for så å starte et krigshisseri, med påskudd om å befri terroriserte innbyggere i flere land fra grusomheter globalistene selv har korstruert, for så å bombe disse landene sønder og sammen. Deretter loser de på millioner av mennesker – både reelle flyktninger som trenger beskyttelse, og store mengder av hatefulle unge menn i stridsdyktig alder, og også ISIS-terrorister – i all hovedsak mot Europa og vesten, for så å fyre opp under hat og motsetninger her også.

Resultatet av dette begynner vi å se klare konturer av allerede, da aller mest i de land som har mottatt flest mennesker fra disse områdene. Tyskland og Sverige er stygge eksempler på dette.

Den såkalte venstresiden og de mest politisk korrekt anlagte skriker, manipulerte av globalister som de er, av full hals – bokstavelig talt i form av utallige hylekor – ut om rasisme mot alle de som forsøker å ytre seg og stå imot denne grusomme utviklingen.

I Europa blir færre og færre steder trygge slik vi kjenner det fra før, og konsekvensene blir mer og mer tydelige. Når en tidligere slave av ISIS flykter fra Tyskland og tilbake til Irak hvor hun flyktet fra, bør det begynne å blinke et blått lys, til og med for de mest hard core naivister.

Eller er det kanskje når dette også begynner å gå ut over minoritets kvinner og flyktninger som Ashwaq, at omtanken for Europas trygghet blir prioritert? Det er ingen selvfølge, da det er lett å få et inntrykk av at både feminister og globalister rett og slett elsker menn som Abu Humam.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.

Kilde: Russia Today.