Nevn bare ETT samfunn i den utviklede verden som har fordeler av at det blir flere muslimer og muhammedanere…

«Et veldig enkelt spørsmål …

Navngi bare ETT samfunn i den utviklede verden som har hatt fordel på noen måte med innføringen av flere muslimer. Bare en, «Joel Greenberg postet (08-18-18, ettermiddag) denne på sin personlige side på Facebook:

Det var basert på Neal Boortz’ Tweet postet (08-18-18, morgen), som er knyttet til Jihad Watch ‘s historie om et mislykket kjønnslemlestelse:

 

På sosiale medier, observerer vi fraværet av noe seriøst svar. I stedet vil spørrende hjerner klage på spørsmålet, og angripe alle som tør å stille spørsmål til offentlig diskusjon. Robert Spencer er en ekspert på  politisk islam- muhammedanisme-sharia. Neal Boortz er en pensjonert vert for et taleshow på radio. Joel Greenberg er skatteinnsamleren for Seminole County, Florida. Og så? Spørsmålet ble stillet av Boortz og Greenberg som enkeltperson, ikke som en offisiell forespørsel fra en regjeringstjeneste.

Vurder kilden til en klage

Utsikter, pro og con , er tilgjengelige for gjennomgang på nyhetssider. Kritikk av islam er tolket som en tankekriminalitet. ( Geller rapport )

«Dette er islamofobisk,» sa Rasha Mubarak, en muslimsk aktivist, som kritiserte Greenberg individuelt ( Orlando Sentinel ); og Greenberg som politiker. ( WESH-TV )

“Islamofobe? Selvfølgelig er jeg ikke islamofobisk. Jeg bryr meg ikke om hvilken religion folk er, «sa Greenberg, som Orlando Sentinel parafraserte:» Han la til at han trodde at medlemmer av alle religioner hadde nytte  i«samfunnet.»

Islam er faktisk et politisk system innpakket i en religion. «Bare det politiske systemet er av interesse for kafir(ikke-muslimer) siden det avgjør hvordan vi defineres og behandles. Det islamske politiske systemet er inneholdet i Koranen , Hadith (Muhammeds tradisjoner) og hans biografi, Sira . «( Politisk islam ) Derfor er det ordet muhammedanisme som er korrekt å bruke. Eventuelt ordet sharia som jo er denne politikken satt i system.

Rasha Mubarak var «Orlando Regional Coordinator for Council on American Islamic Relations Orlando.» I andre ord, en talsmann for CAIR-Florida , til juli 2018, ifølge hennes side på Facebook.

Les det muslimske brorskapets ( HAMAS-CAIR ) strategiske memorandum for å betegne islam som den offisielle religionen og pålegge sharia-loven i USA. ( Clarion Project ; Geller Report ) CAIR ble kåret til en terrororganisasjon av De forente arabiske emirater i 2014. ( Fox News )

Den forente West  har lagt ut en video av et rally i Orlando, Florida, om Al-Quds eller Qods Day:

«Iranerne hadde et landsdekkende sammendrag fredag ​​(6. juli 2018) i et show som viste støtte til palestinerne som archfoe Israel forfulgte sin kampanje mot Hamas og andre grupper i Gazastripen.» I videoen fra tidspunktet «1:04 vil du se Ny CAIR Orlando-leder Rasha Mubarak fordømmer ikke Hizbollah til sin venn, vi tror er Mr. Lutfi, men hun gjør det motsatte. CAIRs Mubarak forteller henne at Hizbollah  støtter venner for ikke å snakke med oss ​​fordi vi er jøder, på arabisk, tror aldri vi får vite hva hun sa. »

Konklusjon

Under sharia-loven har Kafir (vantro) bare tre alternativer :

  1. Konverter til islam;
  2. Bli en førsteklasses statsborger, og betal Jizya , en skatt; eller
  3. Dø.

Det er islamsk undertrykkelse av kvinner , kvinnelig kjønnslemlestelse og ærekriminalitet . Muslimske barn indoktrineres via sommerleirer for å drepe » folk i boken (Bibelen):» Jødene og kristne; og generelt, alle som nekter å underkaste seg sharia loven.

Kritikk av islam, frafall eller nekte å konvertere til islam har dødsstraff.

Er det en fobi (irrasjonell frykt) av islamister, som har evnen og vilje til å drepe deg?

Boortz og Greenbergs spørsmål bør stilles under et intervju med den gjennomsnittlige kafiren «mannen på gaten» etter et terrorangrep i Israel; England; Europa; de forente stater; eller generelt, enhver regjering som ikke er basert på politisk islam-mhuammednisme-sharia.

Gerald Lostutter er en Florida lisensiert advokat, høyskole professor, journalist og medlem av National Rifle Association.

Kilde: Facebook under Pamela Geller.