Oppsummering av Familien Bowen saken.

I kveld kommer intervju 2.

Her er en oppsummering så dere vet HVORFOR vi kjemper for å få tilbake de fire barna til familen Bowen. 

Sett dere inn i saken før sending i kveld.

Posted by Dennis Bowen on Monday, 17 September 2018

Author: Merete Hodne

Journalist for Alternativ Media, frisør og blogger.

2 thoughts on “Oppsummering av Familien Bowen saken.

 1. Siden jeg er utestengt fra å kommentere FB siden, så legger jeg spm mitt ut her: Hva er hovedpunktene i varslingen på 15 sider som ble sendt Asbjørns og Dennis sin leder? Hvordan var språket i varslingen? Ingen andre som lurer på hvordan det er mulig å sende 2000 (!) mailer/brev til myndighetene, på ca 2 år? Flere mailer/brev til dagen. Mulig det ikke hjelper, bare så det er sagt. Antar språket er interessant også i disse mailene/brevene.

  Alternativ Media sensurer andres meninger, som jo er interessant. Sendte mld til dem etter å ha blitt utestengt fra fb siden, men, de har altså blokkert meg helt, så får slenge inn samme mld her (blir kanskje sensurert den også). Uansett, nå vet jeg hva det går i hos dere, og greit å få det bekreftet.

  Haha, dere er altså noen hyklere! Stenger meg ute fra alternativ media fb siden pga ubehagelige kommentarer og spørsmål antar jeg. Så, dere oppfører dere likt som de dere kritiserer. Sensurering av kommentarer som dere ikke liker, fantastisk 🙂 Har dere glemt denne artikkelen?

  https://alternativ-media.com/2018/09/07/ytringsfriheten-og-nettnoytraliteten-er-truet-og-vg-ler-av-det/

  Dere har nå blitt en del av problemet som blir beskrevet. Takker for bekreftelsen på at dere ikke er seriøse, og en gjeng med amatører, som driter i eventuelle sannheter, hvis de ikke passer med hva dere mener.

  Synd dere spyr ut så mye møkk. Er visst en mangelvare å ikke alltid ta ting for gitt, i de ekstreme miljøene. Kildekritikk, hva er det liksom. Hvis dere skal drive alternativ media, så nytter det ikke å sensurere kritiske røster, når dere selv er kritiske til «main stream media» og hvordan dere mener at de + myndighetene sensurerer høyresiden, eller ikke forteller sannheten. Latterlig.

 2. Hmmm sannheten som sårer men som fjerner all tvil…lærte jeg av min mamma ;O) Flott det du sier her og stå på, vi trenger Varslere! Vi må få trollet frem i lyset så det sprekker……

Comments are closed.