NRK-programleder omtaler Resett som «Nazi-organisasjon».

«En lytter skriver da om Resett…», hvorpå Tore Sagen føyer til: «…og han sikter da til denne nazistiske organisasjonen Resett.no…».

Radioresepsjonen er et kjent humorprogram som har hatt sendinger på NRK siden 2006, den seneste tid på NRK P13.

Under dagens sending som blant annet gikk ut på å ta tak i saker sendt inn av lyttere, ble Resett og Helge Lurås sin aksjon om å få Resetts lesere til å melde seg inn i KrF, et tema fra en innsender.

Som vi hører fra 41.30 ut i denne podcasten av sendingen fra i dag onsdag den 17. oktober, supplerer en av programlederne, Tore Sagen, med begrepet «denne nazistiske organisasjonen» når Resett nevnes i lytterens innsendte tema. I den konteksten dette begrepet blir sagt, og hvordan det plasseres i Sagens setning, gjør det svært lite sannsynlig at begrepet ble skrevet av lytteren, men snarere supplert inn av Tore Sagen.

Tore Sagen forsøker deretter å gjemme seg bak at dette er påstander fra «mange på venstresiden», som mener at dette (Resett) er bare ren og skjær nazisme, og at de er onde i kommentarfeltene.

Hans bror, Steinar Sagen forsøker å glatte over den voldsomme påstanden fra Tore, og sier at han tror ikke det er ren og skjær nazisme Resett driver med. Tore fortsetter med, «neida, fordi de har ikke hakekors som logo…».

Tore sier videre at Resett er et flott sted å begynne, om man skal starte en nazi-organisasjon.

De tre i mellom sier med humor som dekning, at de tror ikke at de går med brune (nazi) uniformer i Resett enda, men kanskje på sikt. Eller som de i fellesskap pludrer seg frem til, at de i Resett kommer på jobb i vanlige klær, men når de ankommer lokalene skifter de til nazi-uniformer før de går inn og setter seg ned for å skrive konspiratoriske artikler.

Temaet avsluttes med at de stiller spørsmålstegn ved hvilke annonsører som lar seg promotere via Resett, og med å si at det ikke er nødvendigvis det de skriver som er nazistisk, men påstår at de trykker bevisst på tastaturet for å lokke frem «nazi-kommentarer» fra sine lesere. Om denne halvhjertede retretten på slutten skyldes noen ord i hodetelefonene fra sin ansvarlige redaktør, vites ikke.

Kilde: NRK P13 Radioresepsjonen 17.10.2018.

Er det greit å kalle sine meningsmotstandere eller hvem som helst for nazister, om man bare ler mens man gjør det?

Benytt vårt kommentarfelt.

 

 

Author: Ronny Rønning

Tradi-journalist for Alternativ Media

8 thoughts on “NRK-programleder omtaler Resett som «Nazi-organisasjon».

 1. Ikke overraskende – slik media er bygget sammen i Norge, representerer et slikt syn det som NRK ledelse og styre forfekter. Jeg skjønner mindre og mindre av at FrP i det hele tatt sitter i regjering med et partier som faktisk bifaller slikt.

  1. Dette er helt klart at Resett må anmelde! Det må være måte på hva som er lovlig å vrenge ut av seg i media, som mener at de selv og deres meninger er det eneste rette!
   Hvis dette ikke får følger så er det helt klart blitt slik i Norge, -som det er i land vi ikke liker å sammenligne oss med

 2. Tore Sagen på seg selv kjenner en andre, du er en ondskapsfull drittsekk håper du får svi for dette.

 3. Tore Sagen er i sin fulle rett i å kalle Resett for nazistiske. Det er lenge siden ordet nazist i alle sine varianter betød nasjonalsosialistisk. Det er et hersketeknikkord som kan brukes på hvem som helst om hva som helst og gjør det.

  Kulturmarxistene bruker det om høyresiden i negativ betydning og de har faktisk et poeng. Ordet nazi er kjernen i alle varianter av nasjonalisme og Resett står for en form for høyrenasjonalisme selv om de ikke uttrykker atnonasjonalisme slik jeg ønsker, men dog, de er ikke alltid så langt unna.

  Selv har jeg modernisert og omskrevet betydningen av ordet gjennom NAZI = Nord-Atlantisk-ZIonist-imperium og varianter over det temaet. Det liker globalistene dårlig.

  Tre ting er jeg i alle fall klar på: 1, Ikke vær idiot og anmeld. 2, Nazisme brukt mot etnonasjonalsiter er et kompliment man skal takke for. 3, Bruk ordet i alle sine varianter både mot høyreglobalistene og kulturmarxistene.

  1. Ikke enig. Nazisme er en merkelapp ingen i dag bør godta, heller ikke dagens nasjonalister. Nasjonalsosialister bør være unntaket – de ber jo om det. Heller burde vi kle av (((nazismen))) som den falske nasjonalismen og falske jødefinansierte opposisjonen den historisk sett var. Nazismen var zionisme i forkledning.

   Dagens hovedfronter er uendret – det er fortsatt kommunisme/globalisme mot zionisme («nazisme»), symbolisert med Soros vs.Trump. Med slike falske fronter vinner jødesiden uansett.

   Vi bør nå heller få mer fokus på nazismens motpart kommunismen, og alle dens forgreininger («sosialisme» , «anarkisme», «liberalisme»), og hvorfor alle de millionene mennesker kommunismen (mange flere enn nazismen) har ødelagt ikke kommer mer i fokus i det politisk korrekte media.

   Svaret på det er åpenbart at myndighetene selv er overveiende kommunister (globalister), i alle fall de i NRK. Så her tror jeg du trår alvorlig feil, Tvedt.

Comments are closed.