En ny meningsmåling viser at menn spør om å få gi en klem til en kollega for å unngå falske ovegrepsanklager.
Menn unngår gjerne også å være alene med en kvinne i samme rom på arbeidsplassen.
Det som kunne vært en sunn selvbevisthet, er i ferd med å bli en usunn frykt og situasjoner hvor menn nærmest blir fritt villt.
I flere settinger brukes nå unge kvinner som «agn» for å få kontakt med menn som kanskje har en annen mening enn de såkalte msm/»politisk korrekte», for at vedkommende skal få en falsk overgrepsanklage mot seg.
Kvinner som har dette oppdraget tar gjerne kontakt på nettet for å arrangere et møte. På denne måten kan uskyldige menn fjernes fra sin påvirkning i nyhetsbildet, helt uten beviser på at det kvinner sier er riktig eller ikke.
Etter MeToo-kampanjen er det nærmest blitt fritt frem for kvinner å bli trodd på alt de forteller, løgn eller ikke løgn.
Spørsmålet om troverdighet er ikke viktig i det hele tatt, kan det virke som, for her er det kvinnen som skal bli trodd, uansett. Ellers blir det ofte sett på som et overgrep i seg selv, mot nettopp kvinnen, om hun ikke blir trodd.
Det kan spekuleres i om dette er en trend som skal innføres nettopp for å ødelegge kvinners troverdighet?
Eller er det en trend for å knekke hvite menn?
Er det kanskje et mål om at begge disse forslagene skal bli resultatet av denne meget spektakulære MeToo-bevegelsen?
Det er tilfeller hvor menn har begått selvmord etter påståtte seksuelle overgrep, hvor det har blitt funnet klare beviser i etterkant på at mannen var uskyldig. Å leve med falske anklager av en sånn art kan være veldig belastende, og den uskyldige mannen kan miste både jobb, venner og familie.
Seksuell trakassering er ikke bra, men falske MeToo-anklager kan oppleves like ille for de som opplever det.
Har vi fått et kaldere eller varmere samfunn etter MeToo-kampanjen ?
Kom gjerne med et utfyllende svar i kommentarfeltet.