Finsk forskning støtter forfulgt varsler, som ble fengslet, fratatt sine barn og dømt til tvungen psykiatrisk behandling.

NY FORSKNING bekrefter beviser for » folkesykdom»

Ny forskning fra Finland bekrefter de vitenskaplige bevisene som forsker Kathleen Dickson og Truthcures bevegelsen har lagt frem som viser at en «folkesykdom» har flydd under radaren. Link til forskningen:

Evaluating polymicrobial immune responses in patients suffering from tick borne diseases.

«..Men forskningen av Garg med flere hevder at langvarig eksponering for flått overførte mikrober svekker det humane immunsystemet øke og øke vertens sårbarhet overfor andre vanlige mikrober som ikke er ansett som flåttbårne sykdommer. Det er slike mikrober som Chlamydia, Mykoplasma, Epstein-Barr-virus og mange flere..»

Den nye forskningen fra Finland bekrefter først og fremst at LYME DISEASE er en sykdom av immunundertrykking med reaktiverte opportunistiske infeksjoner – slik som Epstein-Barr og mykoplasma og som har kronisk tretthet forbundet med seg.

For bakgrunnsinfo les også disse artiklene presentert her på Alternativ Media:

Borrelia: Definisjonen på sykdommen ble endret i forbindelse med en vaksine. 

Vi står ovenfor et paradigmeskifte i medisinen. Du ser starten på den her. 

Disse immunundertrykkende sykdommene peker mot diagnosen; «Post Sepsis Syndrom».  Dette er en diagnose i systemet som rammer omrking halvparten av de som overlever sepsis.

TruthCures viser at for disse immunundertrykte utfallene er skader som er uhelbredelige på grunn av skade på immunsystemet, organer og vev, på lekk blod-hjerne-barrieren, lekk tarm, og et mangfold av sopp-, bakterie- og virusinfeksjoner som ikke kan bekjempes på grunn av hva som skjer med immunsystemet når immunforsvaret » skrus av » gjennom eksponering fra triggere. Disse mekanismene går inn i forståelsen av en rekke diagnoser.

En sitter igjen med fysiske og psykologiske langtids effekten av en AIDS – lignende sykdom. HIV dreper T cellene, Post Sepsis Syndrom er en form for AIDS hvor b cellene blir ubrukelige. Utfallet er i begge tilfeller som AIDS. TruthCures beviser er mer omfattende enn den finske forskningen fordi dem legger til flere triggere som kan utløse samme utfall.

En treger ikke lese mye forskning for å se linken mellom immunundertrykkende sykdom og vaksiner. De immunundertrykte kan få samme sykdommene som vaksinen er ment å forhindre..

Det hører til historien at Kathleen Dickson ble fengslet, dømt til tvungen psykiatrisk oppfølging og fratatt sine barn etter at hun innrapporterte kriminelle forhold i forbindelse med innføringen av en borrelia vaksine. På folkemunne kalles dette for LYME CRYME ( Borrelia kriminalitet).

Skjermbilde 2018-11-12 kl. 19.41.18


Kort oppsumert:

Lyme Cryme var en stunt begått av regjeringens tjenestemenn, akademiske forskere fra prestisjetunge institusjoner og deres velstående støttespillere. Det er viktig å vite at de kriminelle eier patenter og på annen måte hadde intensjoner om å tjene på å omdefinere sykdommen og kaste store deler av de rammede ut av sykdoms-definisjonen. Hele 85 % av de som smittes av borrelia fanges ikke opp av testene ( tall fra USA).

Denne nye forskningen fra Finland er en liten brikke i et stort puslespill som nå legges. Vi står ovenfor et paradigmeskifte i medisinen.


Kilder:

Forskningen fra Finland:

Evaluating polymicrobial immune responses in patients suffering from tick borne diseases.

TruthCures.org kriminelle anklage ark bør leses som en bok. Spesielt kapittel 5 og 6 berører denne forskningen fra Finland.Inn mot denne artikkelen er det kapittel 5 og 6 som omhandler mest vitenskap som forklarer bakgrunnen for denne teksten.  Les også linkene i selve teksten.

1. ALDF-CDC «Enterprise» (read «RICO») Conspires to Defraud USA in Dearborn-Vaccine Scam; see how next, in the subsequent charge sheet on patents, the very people who falsified the testing are the ones who own the patents for the bogus vaccines and test kit products:

2. Lyme Disease Patents owned by the Dearborn scammers, CDC officers, Yale in association with Corixa, Mayo Clinic and Imugen. Leaving OspA and B out of the Dearborn standard was intended to facilitate a monopoly on post-LYMErix approval on blood testing for all vectior-borne disease:

3. Lyme Disease Biomarkers, as compared to scientifically invalid psychiatric check lists. These biomarkers were identified by the very people who later said Lyme was not even a disease, and who are the same people who own the vaccine patents and falsified the testing at Dearborn:

4. The Primers (DNA, RNA) Shell Game; the very people who own all the patents and falsified the testing for Lyme in order to falsify the outcomes of those bogus products, use the wrong DNA to not-find Lyme or other spirochetes in humans, while using the correct DNA to patent borrelia-specific DNA; no biofilms.

5. Occam’s Razor — Or,
If it quacks like a duck, it must be Epstein-Barr/post-sepsis syndrome (as the REAL «Great Imitator»):

6. The Common Mechanisms of Fungal-Viral Damage in CFIDS, Vaccines-Autism, and «Chronic Lyme»/ New Great Imitator, per the CDC, NIH and IDSA; This paper reveals the CDC’s own data on what Lyme and CFIDS are, and how immunosuppression-via-fungal contamination also explains the failed childhood vaccines, giving children the very viruses the vaccines are intended to prevent (with resultant encephalitis):

7. Simon Wessely and the abuse of Gulf War veterans, Justina Pelletier and 21st century witch trials; with scientifically valid evidence for real illness, a vast majority of post-sepsis and vaccine injured are slandered and libeled with invalid psychiatric terminology:

8. The State of Connecticut and Yale Assaulted Czech Children with a known fake vaccine (OspA or LYMErix) just to see how serious would be the adverse events.

9.  New-  About how the OspA vaccines were never shown to prevent spirochetes, this was all research fraud.

All in one pdf, HERE

TruthCures svarer mer enn gjerne på spørsmål rundt disse bevisene:

Alternativ Media DEBATT TRÅD : BORRELIA SKANDALEN – TRUTH CURES

Skjermbilde 2018-11-16 kl. 19.28.49

Author: Leserinnlegg

Denne kontoen benyttes kun for å publisere innsendte leserinnlegg.