90% av eritreiske migranter i Nederland lever på velferd – uegnet til å tilpasse seg.

I Nederland lever det rundt 20.000 eritreiske migranter. Blant disse er arbeidsdeltagelsen svært lav, og hele 90% av dem kliper ikke i arbeid eller bidrar i velferdssamfunnet, men tvert imot tapper det med å leve konstant på trygd.

Dette er de kalde fakta fra en rapport fra Nederland publisert av Undersøkelseinstituttet SCP.  Ifølge rapporten kom de fleste av disse alene uten sin partner til Nederland i 2015. De rømte fra militærtjeneste i Eritrea, og mange av dem var traumatiserte da de ankom Nederland.

I tiden etter er disse knapt integrerte, og de fleste av dem snakker ikke det nederlandske språket, har minimalt med kunskap og jobber ikke. De fleste av dem er ikke engang kvalifisert for de enkleste jobbene.

Mange politisk korrekte kulturmarxister i Nederland forklarer det slik at siden de ikke behersker vertslandets språk, blir deres omgangskrets og kontakter begrenset til de eritreiske miljøet, og blir derfor «fanget i deres egen kultur» noe som hindrer integrering.

Den logikken som her tegnes er paradoksal i sin sedvanlighet. Globalistene tegner et glansbilde malt i fargene av multikultur, altså et samfunn bestående av flere enn én dominerende kultur. Altså, når man slipper inn store flokker med fremedkulturelle, argumenteres det med at deres kulturer vil berike vertslandet med flere kulturer, og derfor danne denne påstått flotte multikulturen. Og når denne importerte kulturen da biter seg fast, brukes det som et forsvar mot at disse menneskene i all hovedsak gidder hverken å jobbe eller gjøre noe for å tilpasse seg det nye samfunnet.

Et annet paradoks er konseptet kultur som bortforklaring. I samtlige vestlige hvite land herjer det indoktrinering som sier at hverken norsk eller nederlandsk kultur eksisterer, blant annet begrunnet med at kulturene har til alle tider blitt påvirket mer eller mindre av utenforliggende kulturer. Så når de forsvarer disse eritreernes latskap og udugelighet med at de er «fanget i deres egen kultur», hvilken kultur er det da de politisk korrekte snakker om? Kan de definere eritreisk kultur og den typiske eritreer? Eritreisk kultur har også til alle tider blitt påvirket mer eller mindre av utenforliggende kulturer. Så hvilken kultur er det de sikter til som disse eritreerne er «fanget i»? Kan de definere den?

Om unike kulturer eksisterer eller ikke, det sjonglerer kulturmarxistene med som det passer dem. Norsk kultur eksisterer ikke for dem, unntatt når de påstår at det ligger i norsk kultur å være åpne gjestmilde og «inkluderende» for andre kulturer og fremmedkulturelle elementer. Mens meget fremmede kulturer som for eksempel de afrikanske, eksisterer så til de grader når de ser på det som en nødvendighet å tilføre nye og fremmede kulturer for å oppnå deres oppskrytte multikultur.

Og afrikanske og andre fremmede kulturer eksisterer så absolutt for dem når etniske forskjeller, latskap og udugelighet skal forsvares, fordi den gruppen det gjelder skal forsvares for enhver pris, om det så må medføre at vertsbefolkningen skal belastes for absolutt alt som er galt med den gruppen. Eller ja, legge eventuelt skylden på kulturen som ikke eksisterer da.

Man unngår å undersøke om det finnes en mulighet for at det er etniske egenskaper som skaper denne lite egnede evnen til å tilpasse seg og bidra i vestlige land, og finner det lettere å skyve hele problemet over på kultur og kulturforskjeller. Men hvorfor er da for eksempel kenyanere langt mer egnet til å bidra og la seg integrere inn i vestlige land enn eritreere da? De er et annet folkeslag enn eritreere, men det er vel både lettere og mer debattfritt å skylde på kulturelle forskjeller av gammel vane?

Kilde: AD Nederland.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.