Enkel forklaring på den vitenskapelige sammenhengen mellom vaksiner og autisme!

Den store frykten for vaksineindustri advokater er at det er en sammenheng mellom vaksiner og autisme. TruthCures-bevegelsen legger nå bevis på denne forbindelsen. Forsker Kathleen Dickson sier;

» Modellen for hjerneskade som de kaller » autisme» er borna eller picornavirus. Nevro utviklet hjerneskade er det virkelige navnet for «autisme»

Med andre ord, et levende virus gjør all skade, og ikke «ingredienser» eller «kvikksølv».

EKSPERTENE !! (Stanley Plotkin er den mest berømte) sier  det er virusene som gjør skaden … og det er  «mangel på betennelse.»

Dette har frem til nå vært  utelatt i debatten!!

Stanley Plotkin Routes of Fetal Infection and Mechanisms of Fetal Damage

Fetal brain damage may also result from selective lysis of dividing cells. The best example of this is provided by the H-l picornavirus ,which destroys the cerebellar granular cells in immature cats or hamsters .48. Other mechanisms that have been shown to operat e in animals, but not yet in man, are alteration of neural tube closure by influenza virus, or cavitati on of the brain through cell destruction in blueton gue disease of sheep. Recent support for the supposition that influenza A2 virus is teratogenic was provided by the development of hydrocephalus in monkeys inoculated intracerebrally with this virus during the fetal state.49 Thus, some viruses may be capable of destroying certain brain cells during fetal development, leaving behind morphological derangement without inflammati on.”

For å forklare prosessen enkelt viser hun til denne forenklingen:

1)Mykoplasma / sopp er TLR2/1 – agonister
2) TLR2/1 agonister gir immunundertryking. 
3) Mykoplasma  med svekkede virus i vaksinehettene fører til reaktivering av
viruset, og til slutt til de sykdommene de skal forhindre
4) Fullt levende virus injisert i et barn kan føre til permanent hjerneskade.
5) Ofrene må leve med (eller dø) ved permanent immunundertrykking og må leve med effekten den gir. (Post-Sepsis syndrom)
6) Pakningsvedlegget på mmr vaksinen sier at du ikke skal vaksinere et barn som allerede er sykt ellers vil de bli syke av disse farlige, hjerneskade virusene.

Paul Auwaerter (Johns Hopkins) sier at vaksinevirus kan reaktiveres og skape hjerneskade.

https://www.hopkinsmedicine.org/…/0000525/paul-auwaerter

«…However, fatal infections have been documented in immunodeficient children vaccinated with these strains (1, 12, 14, 15). The symptoms of infection occur many months after immunization, and the viruses isolated are similar to the original LA vaccine (1, 15), suggesting that in the absence of an effective host immune response, persistent infection with the vaccine strain can lead to fatal disease. Viruses isolated from these children could potentially represent virulent revertants of the original LA vaccine.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10482633

 

Du trenger ikke lese mye forskning for å vite at barn som får de ulike sykdommene er ment å forhindre, spesielt ikke når det kommer til levende virus vaksiner som er nevrotropiske. Det holder å lese pakningsvedlegget på  MMR vaksinen.

Data som viser at vaksiner kan være lagret, temperert, i produksjon eller på annen måte ført til forurensing. :

Jerry Seidel (TruthCures) : Improper Storage of Vaccines and Temperature Lapses Can Lead to Vaccine Injury

Vaccination errors reported to (VAERS) 2000 – 2013

Vaksiner feiler om de gis til immunundertrykt. De sier at de ikke skal vaksinere et sykt barn fordi de kan få sykdommen. Der har du den voldsomme oppblomstringen av autisme.

Skjermbilde 2018-11-12 kl. 19.41.18
CLICK HERE to download the packet that was given to numerous legislators during TruthCures week in Washington, DC, June 5-9, 2017.

På spørsmål om Andrew Wakefields funn har en sammenheng med TC sier Kathleen Dickson;

«Vi er enig med Wakefield, han hadde rett i å si at vaksine virus gjør skaden. Vi fokuser på hjerneskade, han fokuserer på responsen i tarmen fra disse levende vaksine virusene «

1.Bakgrunnsinfo og Kilder:

 

For bakgrunnsinfo les gjerne våre foregående artikler om tematikken:

Finsk forskning støtter forfulgt varsler, som ble fengslet, fratatt sine barn og dømt til tvungen psykiatrisk behandling.

Borrelia: Definisjonen på sykdommen ble endret i forbindelse med en vaksine.

Vi står ovenfor et paradigmeskifte i medisinen. Du ser starten på den her.

Kilder:

TruthCures.org kriminelle anklage ark bør leses som en bok. Spesielt kapittel 5 og 6 berører denne denne SAKEN. Se spesielt:  side 154 :

Truth Cures: Alt i en pdf HER

1. ALDF-CDC «Enterprise» (read «RICO») Conspires to Defraud USA in Dearborn-Vaccine Scam; see how next, in the subsequent charge sheet on patents, the very people who falsified the testing are the ones who own the patents for the bogus vaccines and test kit products:

2. Lyme Disease Patents owned by the Dearborn scammers, CDC officers, Yale in association with Corixa, Mayo Clinic and Imugen. Leaving OspA and B out of the Dearborn standard was intended to facilitate a monopoly on post-LYMErix approval on blood testing for all vectior-borne disease:

3. Lyme Disease Biomarkers, as compared to scientifically invalid psychiatric check lists. These biomarkers were identified by the very people who later said Lyme was not even a disease, and who are the same people who own the vaccine patents and falsified the testing at Dearborn:

4. The Primers (DNA, RNA) Shell Game; the very people who own all the patents and falsified the testing for Lyme in order to falsify the outcomes of those bogus products, use the wrong DNA to not-find Lyme or other spirochetes in humans, while using the correct DNA to patent borrelia-specific DNA; no biofilms.

5. Occam’s Razor — Or,
If it quacks like a duck, it must be Epstein-Barr/post-sepsis syndrome (as the REAL «Great Imitator»):

6. The Common Mechanisms of Fungal-Viral Damage in CFIDS, Vaccines-Autism, and «Chronic Lyme»/ New Great Imitator, per the CDC, NIH and IDSA; This paper reveals the CDC’s own data on what Lyme and CFIDS are, and how immunosuppression-via-fungal contamination also explains the failed childhood vaccines, giving children the very viruses the vaccines are intended to prevent (with resultant encephalitis):

7. Simon Wessely and the abuse of Gulf War veterans, Justina Pelletier and 21st century witch trials; with scientifically valid evidence for real illness, a vast majority of post-sepsis and vaccine injured are slandered and libeled with invalid psychiatric terminology:

8. The State of Connecticut and Yale Assaulted Czech Children with a known fake vaccine (OspA or LYMErix) just to see how serious would be the adverse events.

9.  New-  About how the OspA vaccines were never shown to prevent spirochetes, this was all research fraud.
Forsker er ingen beskyttet tittel. 

Kathleen Dickson beskrives i denne artikkelen  som FORSKER. Andre velger å bruke ordet REASERCHER.  Opprinnelig var hun VALIDERINGSKJEMIKER for legemiddelindustrien.  Det er forskningen som er viktig.

Jeg forteller alle som kritiserer min artikkel, om å kontakte forfatterne bak de vitenskaplige rapportene og heller stille de kritiske spørsmål. TruthCures anklageark er vitenskaplige metoder – fordi den viser at modellen kan gjentas. Den er vist i mange ulike paralleller.

Author: Leserinnlegg

Denne kontoen benyttes kun for å publisere innsendte leserinnlegg.

2 thoughts on “Enkel forklaring på den vitenskapelige sammenhengen mellom vaksiner og autisme!

 1. THE MODEL for the «NEURODEVELOPMENTAL BRAIN DAMAGE» we like to call AUTISM is the live viruses. Not the ingredients or the mercury. SAYS Stanley Plotkin:

  ”… Fetal brain damage may also result from selective lysis of dividing cells. The best example of this is provided by the H-l picornavirus, which destroys the cerebellar granular cells in immature cats or
  hamsters.48 Other mechanisms that have been shown to operate in animals, but not yet in man, are alteration of neural tube closure by influenza virus, or cavitation of the brain through cell destruction in bluetongue disease of sheep. Recent support for the supposition that influenza A2 virus is teratogenic was provided by the development of hydrocephalus in monkeys inoculated intracerebrally with this virus during the fetal state.49 Thus, some viruses may be capable of destroying certain brain cells during fetal development, leaving
  behind morphological derangement without inflammation.”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/165711

  That’s very similar to what is going on in Lyme, where the live viruses reactivate (EBV) See Kunal Garg et al
  https://www.nature.com/articles/s41598-018-34393-9

Comments are closed.