Er ytringsfriheten i helsedebatten i fare?

Øystein Gudim har nå offentlig beklaget slik vi krevde i gårsdagens artikkel her på Alternativ Media:

«Gustad får vel snart god tid til å «studere» når han må inn og sone i fengsel for sin trakassering av ansatte i barnevernet (dommen er ennå ikke rettskraftig/blir trolig anket).»

Her ser du beklagelsen:

Skjermbilde 2018-11-30 kl. 11.01.58

Det er en veldig god egenskap å kunne beklage. Denne gangen kunne han ikke slippe unna. Den er notert. Gudim har ikke ringt meg så da kjører vi på.

Vi får se hvor dypt det stikker eller om dette er et utslag av å være presset opp i et hjørne.  Det vil vi nok få svar på før vi vurderer hvordan vi skal angripe dette UGRESSET som florerer inn i debatten om vaksiner.

Vi jobber med en serie om et miljø som innlysende fremstår som et såkalt Astroturf miljø – den falske grasroten . Det er et titalls verstinger. De fleste er nå veldig lett å observere og jeg har studert dette miljøet i mange og sendt flere små advarsler om at jeg kommer til å eksponere dette fenomenet om det ikke opphører. Dette var dråpen som fikk begeret til å renne over. Det er i bakgrunn i dette jeg nå valgte å eksponere Gudim når han » tråkket i salaten».  Det er flere som er i ferd med å gjøre det samme:

Når jeg jobbet med denne artikkelen kom jeg til å tenke på en gang jeg fulgte med på Preben Aavistland og en som heter Mats Reimer i fra Sverige. Begge velger jeg nå å eksponere som den falske grasroten.  Det ble arrangert en nettdebatt i SVT hvor Preben Aavistland var invitert for å svare på spørsmål.

Jeg var en av mange som sendte spørsmål om uttalelser fra nobelprisvinner Luc Montagnier som allerede i 2010 hadde sagt at LYME DISEASE ( » kronisk borreliose») er en AIDS lignende sykdom ( saktere prosess). På denne tiden var det veldig mange som var sinte på Aavistland og det er grunn til å tro at han og Reimer arrangerte hele seansen og servet hverandre spørsmål og svar som passet deres agenda.

Det er lov å antyde dette når Aavistland anbefaler helt opplagte hatblogger. Her er hva Aavistland skriver om Nobelprisvinneren i medisin for sin oppdagelse av HIV Viruset:

«Preben Aavitsland:
 «Luc Montagnier er på sine eldre dager blitt en skrullete mann» som steller med mye rart, inkludert troen på vannets hukommelse.»

Dette er ganske skremmende. Preben Aavistland prøver her å danne et inntrykk av at en av verdens dyktigste i sitt fagfelt er en skrulling.  Samtidig som han i samme periode har uttalelser som at : » Smitten kommer fra internett, ikke fra skogen»

Dette er mennesker som omgir seg i et miljø hvor de angriper sykepleiere, helsepersonell og andre som tør ytre seg kritisk til vaksiner. Det er masse beviser. Jeg har samlet beviser i snart 8 år og det ligger også masse » snadder ute på nettet» …
Prøver denne skrullingen av en lege å danne et inntrykk av at meningsmotstandere er tullinger? Er det det samme Gudim ønsket når han valgte å ty til et bakholdsangrep i en gruppe jeg normalt ikke deltar i debatter? Ønsket han å skremme meg fra debatten? Hvis det er hensikten så mislykkes han TOTALT.

Mitt mål med dette er ikke å henge ut folk. men for å sikre at debatten ikke skal hemmes av idiotiske argumenter. Vi har enorme mengder med dokumentasjon på enkeltpersoner fra disse miljøene og er selvsagt ikke redd for å bla i arkivene flere år tilbake og eksponere det verste ugresset. Vår sympati ligger på den som tør å stille kritiske spørsmål og det er primært astroturfere som må ryddes av veien for å få en god debatt.

Vi får se hvor dialogen ender, men det er helt sikkert at om det ikke skjer endringer i dette miljøet så kommer det større medier enn Alternativ Media på banen.


Minner om Astroturf begrepet.

Mange velger å bruke ordet nett troll som jeg synes er en mangelfull beskrivelse  Det er viktig å huske på at ikke alle får betalt selv om de bruker Astroturf metoder. Dette er metoder disse menneskene jobber for å bli brukt av andre.

Astroturf ( kunsgress på norsk)  – den falske grasroten.

Teksten er stort sett hentet fra Sheryl Attkisson

Så kalte Astroturfere skjuler ofte seg og publiserer blogger, skriver brev til redaktøren, produserer annonser, starter ikke-profitt, etablerer Facebook- og Twitter-kontoer, rediger Wikipedia-sider eller legger ut kommentarer online for å prøve å lure deg til å tro at en uavhengig eller grasrotbevegelse som snakker . De bruker sine partnere i blogger og i nyhetsmediene i et forsøk på å gi en legitimitet eller upartiskhet til deres innsats.

Hele poenget med astroturf er å prøve å overbevise deg om at det er utbredt støtte for eller imot en agenda når det ikke er det.

Astroturfers og propagandister har en tendens til å angripe og kontroversialisere nyhets organisasjonene, personlighetene og menneskene som omgir et problem i stedet for å holde seg til fakta. De prøver å sensurere og dempe folks nysgjerrighet heller enn å engasjere dem. Og mest av alt, de forbeholder seg all sin uttrykkede skepsis for de som utsettes for urettferdighet i stedet for forseelser.

Med andre ord, i stedet for å stille spørsmålstegn ved myndighetene, stiller de spørsmål til de som stiller spørsmålstegn ved myndighetene..

Noen ganger hevder astroturfers å «debunke myter» som ikke er myter i det hele tatt. De erklærer debatter over det som ikke er over. De hevder at «alle er enige» når alle ikke er enige. De tar sikte på å få deg til å tro at du er en outsider når du ikke er det.


TruthCures.org kriminelle anklage ark fremstår nærmest som en bok.

Inn mot denne artikkelen er det kapittel 5 og 6 som omhandler mest vitenskap som forklarer bakgrunnen for denne teksten.  Les også linkene i selve teksten. Det er ingen TVIL. DET ER PREBEN AAVISTLAND SOM ER SKRULLINGEN HER..

The Criminal Charges Sheets – this is actually a book; you can also find it here:      truthcures.org/charge-sheets

1. ALDF-CDC «Enterprise» (read «RICO») Conspires to Defraud USA in Dearborn-Vaccine Scam; see how next, in the subsequent charge sheet on patents, the very people who falsified the testing are the ones who own the patents for the bogus vaccines and test kit products:

2. Lyme Disease Patents owned by the Dearborn scammers, CDC officers, Yale in association with Corixa, Mayo Clinic and Imugen. Leaving OspA and B out of the Dearborn standard was intended to facilitate a monopoly on post-LYMErix approval on blood testing for all vectior-borne disease:

3. Lyme Disease Biomarkers, as compared to scientifically invalid psychiatric check lists. These biomarkers were identified by the very people who later said Lyme was not even a disease, and who are the same people who own the vaccine patents and falsified the testing at Dearborn:

4. The Primers (DNA, RNA) Shell Game; the very people who own all the patents and falsified the testing for Lyme in order to falsify the outcomes of those bogus products, use the wrong DNA to not-find Lyme or other spirochetes in humans, while using the correct DNA to patent borrelia-specific DNA; no biofilms.

5. Occam’s Razor — Or,
If it quacks like a duck, it must be Epstein-Barr/post-sepsis syndrome (as the REAL «Great Imitator»):

6. The Common Mechanisms of Fungal-Viral Damage in CFIDS, Vaccines-Autism, and «Chronic Lyme»/ New Great Imitator, per the CDC, NIH and IDSA; This paper reveals the CDC’s own data on what Lyme and CFIDS are, and how immunosuppression-via-fungal contamination also explains the failed childhood vaccines, giving children the very viruses the vaccines are intended to prevent (with resultant encephalitis):

7. Simon Wessely and the abuse of Gulf War veterans, Justina Pelletier and 21st century witch trials; with scientifically valid evidence for real illness, a vast majority of post-sepsis and vaccine injured are slandered and libeled with invalid psychiatric terminology:

8. The State of Connecticut and Yale Assaulted Czech Children with a known fake vaccine (OspA or LYMErix) just to see how serious would be the adverse events.

9.  New-  About how the OspA vaccines were never shown to prevent spirochetes, this was all research fraud.

All in one pdf, HERE