Alternativ Medias egen Merete Hodne; går foran som et godt eksempel med GUL VEST!

Det er en voldsom støtte for GUL VEST demonstrasjonene i Frankrike. Det er et voksende sinne mot det etablerte og i Frankrike symbolisert ved globalistene ( marxisten) Macron. Mange har snakket høyt om demonstrasjoner for menneskerettighetene også i Norge. Det er spesielt inn mot innvandring sinnet er stort, men også områder som barnevern, helse og mange tar nå til orde for at det er en STAT I STATEN som plyndrer befolkningen.

I dag tar jeg oppfordringen fra Alternativ Medias egen Merete Hodne. Den neste tiden vil jeg gå med GUL VEST overalt ( i en periode) i håp om at budskapet sprer seg. Jeg støtter Hodsnes budskap:

Merete Hodne skriver:

«Fra nå av skal jeg bære denne gule vesten hver gang jeg tar en tur utenfor dørene, også i dagslys, for å vise støtte til alle frihetsforkjempere rundt omkring i verden, MOT våre diktatoriske politiske ledere. Nei til diktatur FORKLEDD som demokrati. En stille demonstrasjon uten vold, som viser et klart standpunkt. «

Jeg tar oppfordringen. Blir du med?