Ytre venstre og ytre høyre står sammen mot globalismen med gule vester- aksjoner i Europa.

London har tatt etter Frankrike med å samle seg i gatene med gule vester. Fire mennesker ble arrestert, deriblant en 13 år gammel jente som tydeligvis kunne være en fare for politiet. express.co.uk/news/uk/london-protest-gule-vester

Pro Brexit «Gule vester» demonstranter stopper trafikken i London … – YouTube

Politiet arresterer «Gule vester» demonstranter i London – YouTube

Politiet går til angrep på »Gule vester» demonstranter i London

Det har vist seg å gjøre litt nytte allerede, for Macrons regjering har lovet skattelettelser og høyere lønn, samtidig som han har droppet planene om avgiftsøkninger. Grasrotbevegelsen som også etterhvert kom med krav om en grunnlovsendring for å gi velgerne mulighet for folkeavstemninger er derimot ikke imøtekommet.

75 % av den franske befolkningen er missfornøyd med Macron-regjeringen. Det er ytre venstre og ytre høyre som er minst fornøyde med Macron i regjering. Både ytre venstre og ytre høyre står sammen om den anti-globalistiske bevegelsen «gule vester».

Det er vel det verste marerittet globalistene kan få at venstre og høyresiden nå står sammen og samarbeider mot den virkelige fienden: Globalismen.

Voiceofeurope.com › European News