Ulvedebatten er overdimensjonert og tar altfor stor plass.

Jeg har omtrent aldri kommentert den konstant pågående og overdimensjonerte ulvedebatten. Og om jeg har en mening i saken, er den så avdempet og svak at jeg engang ikke gidder å nevne den. Når jeg daglig, og opptil flere ganger daglig gjennom flere år, har bevitnet medias ustanselige rapporteringer og påminnelser om saken, har jeg blitt mer og mer oppgitt over debattens oppmerksomhetstrang og overdrevne størrelse i det offentlige rom. Nå må dere for pokker begynne å gi dere snart!

Min oppgitthet har blitt betydelig forsterket av at de samme statstøttede mediene over langt tid har vært, og helt synkront med den politiske globalistiske eliten, nærmest knusk stille og lagt et jernteppe av taushet over prosessen som resulterte i at regjeringen tilsluttet seg den ekstremt nasjonfientlige FN-avtalen om migrasjon (GCM). Foruten alternative mediers desperate bestrebelser på å belyse og opplyse folket om denne selvmordsavtalen, har statstøttede medier forsømt sin plikt ovenfor det norske folk – et folk som er tvunget til å holde liv i dem i form av pressestøtte og lisens. De har rett og slett ikke gjort jobben sin – med vilje. Dette for å unngå nettopp det enorme engasjementet som ulvedebatten heller har fått tildelt.

Les også: Ta pressestøtten fra de mediene som har unnlatt å skape debatt om FNs migrasjonsavtale.

De statstøttede mediene har iskaldt kalkulert med at folket tenker og opptrer som en saueflokk, og jeg må si at de har kalkulert helt rett. Foruten en overdreven fokusering på sport og kjendiseri, som om det er viktige ting, har ulvedebatten og dens overdrevne plasskrevende vesen fungert som en rangle, lik den man bruker for å distrahere vekk oppmerksomheten til babyer som av en eller annen grunn har vondt og serverer en plagsom gråt.

Og dette har den menneskelige saueflokken gått på. I går møtte flere tusen ulve-motstandere opp for å gå i tog og vise sin misnøye mot regjeringens rovdyrpolitikk. Og like ille hadde det selvfølgelig vært om tilsvarende mange hadde møtt opp for å gå i tog med motsatt mening. Sauer blir spist av ulv, mens en altfor stor del av det offentlige debattrommet blir spist opp av ulvedebatten. Ulvedebatten har vært så mye omtalt og fokusert på at veldig mange nordmenn nærmest tror de er forpliktet til å ha en formening om saken.

Selvfølgelig gnir globalistene seg i hendene når de ser at mediedreiningen leder de menneskelige sauene i den retningen som tjener globalismen – null fokus på den fatale migrant-avtalen, og full harnisk, krangel og skyttergravskrig om noe som er en fillesak i den store sammenheng.

Det er helt greit at saker som omhandler ulven diskuteres. Det er ikke noe galt i det, spesielt for dem det måtte berøre, hvem det nå enn måtte være. Det jeg sier er at medier som mottar statstøtte har mistet all bakkekontakt, vurderingsevne og ferdigheter til å prioritere mellom hva som er periodiske fillesaker i den store sammenheng, og saker som er så viktige for folk og fedreland at det må kvernes, oppdateres, opplyses og informeres døgnet rundt i årevis i en konstant strøm så det skaper debatt og engasjement i folket i så stor grad at det til og med genererer demonstrasjonstog med tusenvis av mennesker.

Les også: Vær obs! FNs flyktningeavtale er verre enn Migrasjonsavtalen – begge til signering i desember.

Sauer blir spist av ulv, jegere skyter ulv og det offentlige debattrom blir spist av ulvedebatt – nå må dere for pokker gi dere!