Kommunevalgsviket fra nymediene

Ja, hvorfor fikk ikke de nye grasrotspartiene noen omtale i de alternative mediene, samtidig som vi ser at Resett tar til orde for å reparere FRP?
Er det ikke underlig at disse mediene fortsetter å støtte partier som har gått bak ryggen på det norske folk gang på gang?

En konspirasjonsteori
Vi er blitt gradvis kokt som en frosk i mange år gjennom ideologisk indoktrinering og demografisk transformering, men med flyktningkrisen ble den pågående etniske utrenskningen av nordmenn så iøyenfallende at Resett, Document og Rights ble etablert som ventiler for folkevreden, dette kanskje for å unngå at frosken skulle hoppe ut av heksegryten og ta til gatene i protest og kreve reell endring via etablering av riksrett, flere direkteavstemninger og gjeninnføring av sanksjoner mot politikerløgner.

Noen spørsmål til diskusjon
– Er Resett blitt gårsdagens Nettavisen, og hvor bærer dette hen?
– Kan Resett være kontrollert av de samme krefter eller strømninger som i praksis kontrollerer hovedstrømsmediene?
– Er Resett blitt Norges «Fox News*», på godt og vondt?
* Fox News er en til dels sanndruelig nyhetskilde borte i USA, som kan tenkes å være en ventil for folkets frustrasjon i og med at de er ganske påpasselig med hva de sier og ikke sier.

Norges dødsmarsj fortsetter

Marsjen mot evig fortapelse og fysisk tilintetgjørelse fortsetter, og hver måned strømmer flere kulturfremmede mennesker inn i Norge via «familiegjenforening», hvorav noen få kommende «norske statsborgere» med høy sannsynlighet kommer til å voldta våre etterkommere i fremtiden. For eksempel kan du risikere at ditt oldebarn blir kastet inn i et skap og voldtatt av en radikal islamist, med varige men som fører til at hun ikke er i stand til å stifte egen familie, dette pga. en dyp frykt for menn og intimitet.

Hvis et menneskeliv har uendelig høy verdi, da må kostnaden av en livsødeleggende voldtekt kunne tenkes å være uendelig høy. Det er vel såre opplagt? I så måte er det vår plikt å tilrettelegge for at voldtektsraten blir så lav som overhodet mulig, og stans og full repatriering av kvinnehatere kan være et bra første steg. Her holder det med noen ideologiske spørreundersøkelser ang. kvinnesyn på individuelt nivå. Det er lett å avsløre de som mener at kvinner er undermennesker (tysk: Untermenschen), da de pleier å være ærlige om hva de mener når de blir spurt.