Politisk parti mener forrentning nå bør stoppes

Det lite kjente norske politiske partiet Nissepartiet mener ifølge en talsperson for partiet at norske myndigheter bør sørge for at folk har råd til å kunne være hjemme med syke barn, besteforeldre osv, og at et tiltak derfor bør være å stoppe den påløpende renten for alt fra boliglån til kredittlån.

«Hvordan skal man kunne forvente at folk skal kunne betale renter og avdrag i en tid hvor halve landet stopper opp, og hvorfor er det kun landets bedrifter som skal få en økonomisk håndstrekning?» spør Nissepartiets talsperson da Alternativ Media spør hvorfor partiet mener forrentningen bør stoppes.

«Vi mener det også er viktig å sikre at vanlige mennesker har penger nok til å kunne sørge for seg og sin familie nå i disse harde tidene hvor det kanskje vil kunne påløpe en del ekstra kostnader med tanke på medisiner og annen medisinsk behandling uten at de skal måtte bekymre seg for løpende rentekostnader på utestående lån som av ulike grunner kanskje ikke i denne perioden vil bli betalt.»

«Videre mener Nissepartiet at alle utestående inkassosaker nå bør utsettes slik at heller ikke disse blir en belastning for syke mennesker som kanskje blir liggende med koronaviruset i op til flere uker, og dermed ikke har evne eller mulighet til å legge inn betalinger på regninger som forfaller.»

Nissepartiet er med disse uttalelsene det første partiet i Norge som ønsker en økonomisk politikk under den pågående pandemien som gir folk et lite økonomisk pusterom slik at de kan konsentrere seg om å holde seg og sine familier friske, og med god helse slik at samfunnet så raskt som mulig kan komme tilbake til det normale.

Du kan besøke Nissepartiets websider på Facebook her…