Video: Korpsøvelser for tenåringer i isolerte små «Covid-telt» i Washington.

Foto: Skjermbilde Twitter/Katie Daviscourt.

Det har i det siste dukket opp stadig flere hjerteskjærende vitnemål om hvordan altfor mange barn og unge får ødelagt barndommen og ungdomstiden med de strenge og tilsynelatende endeløse og isolerende tiltak mot det som offisielt omtales som en pandemi. Mange barn og unge får noen små sosiale pusterom i form av fritidsaktiviteter, som i dette tilfellet, korpsøvelse hvor de kan treffe venner og dyrke sine interesser. Men både politikere og ledere for både store og lokale organisasjoner ser ut til å prioritere sin iver etter å overgå hverandre med de mest latterlige tiltak, fremfor barn og unges mentale helse.

Ved en skolen Wenatchee High School i Washington kan Classic fm nå melde om at tiltakskåte skoleledere/korpsledere har klekket ut enda en ny idé for å befri menneskeheten fra den totale masseutryddelse – korpsøvelse i komiske enmanns- mirkotelt av det klaustrofobisle og sosialt isolerende slaget. I tillegg følges selvfølgelig tometersregelen.

Er det noen tiltakskåte i Norge som ønsker å posere tiltaksnarsisismen sin med å overgå dette?

Se video: