Anneli stengte ned et høyrisikofengsel med megafonen sin | Alternativ Media®

Det skal ikke mer enn en megafon til for å bevise hvilke hatefulle forhold Marius Rasmussen må sone under.

Marius Rasmussen, som stadig flere omtaler som Norges Tommy Robinson, sitter og soner en fire måneder lang straff på Eidsberg Fengsel. De aller fleste som har sett videoen som er grunnlaget for hans dom, omtaler dette som et rent justismord, og at Marius ikke er annet enn en politisk fange.

Frode Kristiansen har forklart på sin YouTube-kanal «Powerfrode«, hvor hinsides rimelighet og tidligere lovpraksis dommen mot Marius er.

Ifølge Unni Dille, som har besøkt Marius i fengselet og snakket flere ganger med han på telefon, opplever Marius oppholdet i høyrisikofengselet som tortur. Hør samtalen her.

Støtt Marius på kontonr: 1503 92 36610. Merk med Marius Rasmussen født 19.06.1987

Alternativ Medias Anneli tok med seg megafonen utenfor fengselet og ropte sin støtte til en isolert og psykisk hardt prøvet Marius. Dette førte til kaotiske tilstander blant et tilsynelatende flertall av fangene ute i luftegården, og muligens inne i fengselet, hvor gardinene ble blendet og fengselet stengt ned.

Politiet bortviste Anneli gjengen fra området og Mysen i 24 timer, begrunnet med at aksjonen medførte at fengselet måtte stenges ned.

Les også: Hør Marius Rasmussen desperate rop om hjelp fra Eidsberg Fengsel. – De prøver å drepe meg.

Se videoen og bedøm selv hvordan det er for Marius å sone blant medfanger hvor man får et inntrykk av at flertallet hater han, og flere uttrykker ønske om hans død. Vi kan også høre dem rope, og røpe at de tilhører en befolkningsgruppe som av en eller annen merkelig grunn får lyst til å ha sex med slektninger, oftest mødrene, til dem de er sinte på.

Det eneste Marius ønsker og trenger er å få sone i et annet fengsel hvor kan kan være trygg, eller soning hjemme med fotlenke. Er dette for mye forlangt for en som soner etter å ha brukt en lovlig forsvarsspray mot en som ifølge videobevis fysisk angriper han i ryggen?

Alternativ Media® har tidligere denne uken kontaktet Eidsberg Fengsel på mail for å få svar på noen enkle spørsmål. Vi har til nå ikke mottat svar.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler: